Kamera sve snimila
62

Reakcije na Messijevo remek-djelo: Oduševljena Williams, zbunjena Kardashian i zagrljaj Beckhamovih

K. H.
Nakon što je argentinski nogometaš Lionel Messi postigao prvi gol za Inter Miami, kamera je snimila slavljeničku reakciju na tribinama porodice Beckham i proslavljene teniserke Serene Williams, kao i zbunjenu reakciju reality zvijezde Kim Kardashian.
Igrala se 94. minuta utakmice Liga kupa Sjeverne i Centralne Amerike između Inter Miamija i Cruz Azula, kada je Lionel Messi pri rezultatu 1:1 postigao fantastičan pogodak iz slobodnog udarca i svom timu donio pobjedu.

Bio je to prvi pogodak Messija za novi klub, a kamera je odmah nakon tog trenutka snimila reakciju poznatih lica na tribinama.

U prvom trentuku vidi se oduševljenje na licu proslavljene teniserke Serene Williams, koja je bila u društvu reality zvijezde Kim Kardashian. I dok je Williams pratila ono što se na terenu dešava, Kardashian je vjerovatno gledala u svoj mobitel i kamera je prikazala da je zbunjeno podigla glavu u trenutku kada je čula proslavu pogotka.

Nakon toga, prikazano je slavlje u porodici Beckham, koja je jedan od vlasnika ovog kluba, odnosno zagrljaj Davida i Victorije.

Što se tiče Inter Miamija i Messija, oni će naredni meč, također u Liga kupu, igrati 26. jula u 1:30 sati poslije ponoći protiv Atalnte.