Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ofirna gluma
klix vise o hrvatima nego index.hr i 24sata.hr!
Jel bi bosnje vako postupile?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa, možda nije gluma. Ne znam šta vas iznenađuje toliko što postoje ljudi koji se bore da spase nečiji život i imovinu unatoč utakmici? Mi smo takav narod da mogućnosti Balkana ograničavamo po sebi.
a šta su gasili?
pa to moze biti samo Bosancu cudno i "Hit" vijest jer nam sve kasni...
Vatrogasac Simo ponos našeg sela, njega bi poljubit svaka cura šćela...
Genijali su hahaha :))))
glumite za zlatnu malinu
mislim da je montirano i iscenirano jer kamera prati vatrogasce i njihovo kretanje, da je u pitanju montirana kamera za nadzor, ona se ne bi pomjerala... mozda je u pitanju promotivni video, ako je to to, super ideja i sve cestitke
u kojoj se sekundi mice kamera?
Iscenirano vidi se iz aviona... Lik cak gleda u kameru na momenat ovaj sto je ostao...
cista montaža
Profesionalci .... ! ! !
pa moraju kad znaju da ih snimaju
Onaj iz zadnjeg reda onako ne bi skočio ni da je zemljotres a kamo li na vatroupozorenje!!!! Hahaaha. Simpatičan video u skladu sa euforijom ali loše režiran i odglumljen. ;)
Hrvati, svaka Vam čast na odigranoj utakmici sinoć! Pokazali ste koliko vrijedite i koliko ste jaki! Navijao sam sinoć za Hrvatsku, radovao se golovima i strepio pred prilikama Engleske! Jedva čekam finale pa da osvojite i donesete radost u Hrvatsku! Zaista ste zaslužili! Pozdrav iz susjednog Brčkog!
Kako cemo znati da nisu ovo iscenirali. Mogli su oni gledati i rezprizu. Nesto mi previse mirno sjede za ovaj napeti trenutak
Cini se takodjer da je ovaj sto je ostao, na samom pocetku alarma pogledao u kameru.
mislim da je cilj videa podići svijest građana u korištenju pirotehnike prilikom slavlja (bili su i neki požari), tako da mislim da je s te strane video uspjeh, makar odglumljen.