Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam sta ces u sitiju za 5.5 miliona, ako ti je do love fataj se kine ili arabije...
nema veze buraz uvijek imas biro ovjeravas knjizicu svaka 2 mjeseca
Da se Fzeki vratiti u Englesku kaze i Amru bi ostavio😂😂
Mandzuku i Pjani dali kilu prsute i odmah potpisali dozivotni ugovor
why?
Dani Alves ima problem jer priča svašta. Rekao je da Dybala treba ići ako želi napredovati. Uprava Juventusa će ga zbog toga prodati, ali prije toga ga disciplinski kazniti umanjenjem plate.
@2PIPUN Nije ti loše pitanje, ali obzirom da ne znamo šta tačno piše u njegovom ugovoru, pretpostavljam da to znači da će ga suštinski novčano kazniti. Dakle, ako ostane, odbijati će mu od plate. Ako ode, morati će platiti taj isti iznos prije nego ode.
Vamos Dani!
pametan😎👌👍