Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebaš šutat', pa ga uvalit Sitiju za 50 miljki, a ne ovako tjerat neki inat, pa ostat' i bez igrača i bez love.
Sin: Tata jel ovo neki dobar igrac? Tata: Pa je
Jel se sjeća neko sad na Euru kad je igrala Francuska (ne znam protiv koga) kad je Payet bio u prilici za gol? Galami komentator "Pajeeee Pajeeeee Pajeeee" promaši Payet i nastavlja komentator "Pa nijee".
E sad ga treba ostatak ugovora poslati da trenita sa B timom, pa kad sjebe formu i svi zaborave na njega - mo's ic' 'dje 'oces!
Covjek samo zeli ici u bolji klub, bez problema moze igrat u najboljim klubovima u Engleskoj
@SIovenac Može, naravno! Ali sve dok ga plaća WH trebalo bi da se ponaša k'o profesionalac i daje 100% na terenu bez obzira na vlastite želje! Pogledaj Schweinsteiger-a i da li je ikad nešto izjavio protiv MU ili Mourinha!