Leonardo
0

"Razmišljamo o svakom naslovu kojeg možemo osvojiti"

Totalsport
Leonardo (Foto: AP)
Leonardo (Foto: AP)
Brazilski trener Leonardo je vrlo brzo vratio nogometašima Intera pobjednički mentalitet i s njim na trenerskoj klupi ta milanska ekipa podsjeća na prošlogodišnju.

Tada su, dok ih je vodila trenerska ruka Josea Mourinha, osvojili tri naslova pobjednika (Liga prvaka, Serija A i Talijanski kup), a slično namjerava Leonardo, makar mu je trenutno situacija, najviše u prvenstvu, komplicirana. Naime, vodeći Milan im bježi pet bodova, no do kraja sezone je definitivno ostalo dosta vremena da se i stanje na vrhu tabele promjeni. Tako misli i Leonardo.

"Teško je koncentrisati se na jednu utakmicu i na jednog suparnika. Plan se radi za jedno razdoblje, a naš je plan do kraja sezone pokušati osvojiti sve trofeje koji su ispred nas i koje možemo dohvatiti", rekao je Leonardo i nastavio:

"Igramo dobro, igramo i lijepo, tako da me zadovoljava trenutna situacija. Imam moćnu ekipu pred sobom i nadam se najboljem".

Kratko je Leonardo najavio i utakmicu idućeg sedmice, prvi ogled osmine finala Lige prvaka protiv Bayerna, što je ujedno repriza prošlogodišnjeg finala iz Madrida. Tada je Inter uz dva pogotka Diega Milita slavio s 2-0.

"Vidim da su zaredali dobrim rezultatima. Igraju otvoreno i hrabro, kao i mi. Bit će to, definitivno, lijepa utakmica", završio je Brazilac.