Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da je došlo vrijeme da se prekine neugodna tradicija gostovanja u Trebinju, prošle godine nam to nije omogućio Komitet i njegova produžena ruka Sudijska organizacija (2 poništena gola, poslije toga kazne za Torlaka i Suljića), tako da vjerujem ako taj segment (sudije) ne bude šiljio za političke klubove imamo dobre izglede da se vratimo sa minimalno jednim bodom, a i tri nisu daleko..... Sretno BORDO BIJELI DIVOVI.....
Prica ti je glupa! Vi imali cetiri gostovanja (Zvijezda u raspadu, GOSK takodjer, Travnik i jedno malo jace gostovanje Zrinjski koji ste naravno izgubili (ni sudija nije mogao pomoci)).
a sto su se hordice skupile i podrzavaju jedan drugog HAHAHAHHA
Jesi ti g.l.u.p. ili ne znaš čitati kao većina krezavih pitica??? Napisao sam od 6 utakmica, 5 ste igrali u Sarajevu (informacija za vas iz Foče, Olimpic i Otoka je je Sarajevu).
POGLEDAJTE NAŠU IGRU I BUDITE i Vi DIO NAŠEG USPJEHA! Svratite na naš blog! Nudim BESPLATNO i 22 sistema do kraja tjedna uz glavni sistem. Do sada sam PROFITIRAO 52 000 kn, u prosjeku 7000 kn MJESEČNO svojim sistemom. GARANTIRAM da ćete među gratis sistemima naći barem 1 ili 2 koji vam odgovaraju za vaš tip klađenja i s kojim možete profitirati. Nitko vam ne može obećati plus jer uz svaki kvalitetan sistem mora ići i znanje. Nijedan sistem nije 100 posto dfobitan ako vi ne pogađate. Zato ne PADAJTE NA TUĐE FORE o sigurnim parovima i sistemima s kojima zarađivate bez truda (NEMA TOGA!) SAMO PROVJERITE NA MOM BLOGU I JAVITE SE NA MAIL. STATISTIKA, PAROVI I DOKAZNI LISTIĆI su vam predočeni na blogu i arhivi. WWW . ORGAN . BLOGER . HR
Fudbalski \'\'strucnjace\'\' prvo se malo informisi pa onda pametuj. Sarajevo je od 6 utakmica igralo 4 kuci i 2 u gostima. Jedna je bila protiv Olimpika gdje su zasluzeno pobijedili, druga protiv Rudara, gdje su takodje vise nego zasluzeno pobijedili. P.S. Svi znamo kakvi se golovi Zelji priznaju (npr. Borac na Grbavici), tako da Sarajevo i ako nista ne osvoji ove sezone, znamo da je razlog familija OSIM.. Naprijed Sara\'jvooooooooooooooo
JA SAM BRAT OD BORDO.ODINA, MANIJAKA, I REDOVNO MU TRPAM PRANGIJU U RMAČ.
NIJE TI LAKO ZIVJETI U DRZAVI KOJU NE VOLIS . RAZUMIJEM TE POTPUNO ALI STO CES MORAT CES ..... HOCES DA BUDES VECI HRVAT OD SAMIH HRVATA IZ HRVATSKE , ONI TO NE VIDE JER CINI MI SE I NE ZELE DA VIDE A OVI OVDJE TO MRZE . KAKAV JE TO ZIVOT MRZIS DA BI BIO MRZEN A MRZEN SI ZATO STO MRZIS ??
tip dana i prenosi 4 fudbal .com
LIJEPO VAS JE VIDJETI KADA VAS FK SARAJEVO OKUPI , VISE JE VASIH KOMENTARA O IGRI SARAJEVO NEGO OD NAVIJACA SARAJEVA , POGOTOVO PRED UTAKMICU , POSLIJE UTAKMICE OBICNO IMATE NEKA DRUGA VAZNIJA POSLA . KAKO SE OBJASNJAVA TAJ VAS INTERES ZA IGRE FK SARAJEVA ?? BORDO MOMCIMA SRETNO DANAS U TREBINJU .
Safete UBLEHO ODLAZI !
@ultras Ovo da je normalna držva vi ne bi igrali Premijer ligu na otetom stadionu i protuzakonito dodjeljenom na 99 godina. Drugo, svi lopovluci u ovoj državi kreću od vas, pa tako i rad prijašnjeg NSBiH i sadašnjeg Komiteta. Treće, ovaj početak prvenstva mi podobro govori da se ove godine vama treba namjestiti titula (lafo pobjedili Borac, Lišticu i Izdajnik, inače klubove koji služe nacionalnoj politici u BiH) I četvrto, nemojte glumiti neke navijače kada znamo da vam je Zrinjski ekipa B, a ekipa A vam je vjerovatno Hajduk ili Dinamo..., nemate tradiciju i poklopite se tim ušima..., ne može nista na silu...., zna se kada se spomene Mostar prva asocijacija je MOST, druga VELEŽ i to vam je to!!!!!
Od 6 utakmica 5 igrali u Sarajevu, jedini malo jaci protivnik je bio Olimpic i svi smo vidjeli kako ste dobili tu tekmu( penal ne postojeci i crveni karton golmanu) i zato tišu.
MANIJAK , BAS JE LIJEPO STO PRATIS FK SARAJEVO , VALJDA ZBOG TOGA I NE IDES NA UTAKMICE SVOG ZELJA NEGO SJEDIS SVAKI DAN ISPRED KOMPJUTERA I PRATIS FK SARAJEVO. KOMENTARI SU TI ...... ALI TO JE ZBOG PROPUHA IZMEDJU TA TVOJA DVA KLEMPAVA UHA .
\'\'Razigrano Sarajevo gostuje u Trebinju\'\' E j.e..b.e.m. ti naslov. Od 6 utakmica, 5 igrali u Sarajevu i jednu u gostima protiv levata iz Prijedora i sad kao \'\'razigrani\'\'. Joj što će biti ma.terijala za p.o.d.j..e.b.a.v.a.n.j.e. pitica na kraju sezone ha ha ha...
www.tobejarabi.com - objavi svoju fotku ili poster!
P I C K I C E kao sto si ti jedem za dorucak.Znam da te boli istina ali nisi ti kriv sto si mentalno zaostao.Tako je kada ti majka opci sa blizom rodbinom pa se rodi nesto nalik na tebe.Nemoj da ti bude krivo nisi sam,pun vas je JUG takvih