|

Raul: Ne želim nikakvo povlašteno mjesto

Raul: Ne želim nikakvo povlašteno mjesto
0
T
Totalsport
5.11.2009. u 15:44
6
komentara
0

dijeljenja
Raul: Ne želim nikakvo povlašteno mjesto Foto: AFP
Raul Gonzalez, živuća legenda nogometnog kluba Real Madrida, posljednjih je dana upisao neslavni rekord u velikoj karijeri.
Dvije posljednje utakmice je Raul startao s klupe, a posljednji put je takvo nešto doživio u martu 2006. godine. Tom se prilikom, međutim, oporavljao nakon teže povrede koljena, pa ga je tadašnji trener Juan Ramon Lopez Caro uvodio postupno u igru da ne bi obnovio povredu.

U ovom trenutku višestruki Realov rekorder nema zdravstvenih problema, ali isto tako ne traži protekcije u sadašnjoj ekipi zbog nekadašnjih zasluga.

- Ja sam kao i svaki drugi nogometaš u timu. Borim se za svoj nastup, radim na treningu da steknem povjerenje i dajem u svakom momentu sve od sebe kako bi me trener nagradio. Nikako ne želim povlašteni status, niti sam ga ikada tražio - rekao je 32-godišnji Raul i dodao:

- Nisam se bunio što sam na klupi, niti ću ikada to učiniti. Klub je popunjen sjajnim igračima i normalno je da neko mora i na klupu. Čekam svoju priliku i dat ću sve od sebe u tom trenutku.
Prijavi grešku


Komentari (6)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...