Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevjerovatno je da su pustili ovakvog igrača da ode! Respect Raul!
Kao vjerni simpatizer Barcelone..mogu reći da je ovo jedan od rijetkih igrača Real Madrida koje jako cijenim...i nekako mi je nevjerovatno da su se odrekli ovakve igračke i ljudske veličine kako bi tamo neki dečko dobio njegov broj... Raul Gonzalez Blanco
imaju ljudi koji mrze Ronalda, imaju oni koji mrze Messija i mnoge druge igrace, ali ce se rijetki naci da mrze Raula, ipak je on legenda :D
KAO VJERNI NAVIJAC SARAJEVA MOGU RECI DA RAUL IMA RESPEKT SJEVERA I DA VAS PITAM BRACO PO BOJI DOKLE DA TRPIMO MAFIJASKU UPRAVU I BORDO NEPRIJATELJE DOK NAM UNISTAVAJU KLUB???
Ovo sve govori o LEGENDI nogometa prije svega, na stranu sve klubove, jer on ne da je bio samo Madridista, on je srcem igrao i za Schalke..za njega nema DISLAKE. Čovjek nam je uzor kako u nogometu tako i u životu. Sjećam se kad je počeo karijeru, da su ga stalno rušili a on nikad da se valja i gurka ko\' što današnje budaletine rade. Raul Gonzales Blanco Jedini!
trebao bi biti uzor svakom mladjem igraču! KRALJ!!!
karijera bez crvenog kartona!
Ako ikad prestanem pratiti fudbal, to ce biti radi ovakvih stvari.
U vrijeme kad nogomet gubi svoju smisao odlazi nam možda najveći gospodin nogometa. Tužno.... Raul artista, siempre Madridista.
Samo se iskreno nadam da ce ga Del Bosque zvati i da osvoji i sa reprezentacijom nesto, iskrena igracka, ali ono najbitnije ljudska \"velicina\"
Jedan je kralj Bernabeu stadiona
Kao vjerni simpatizer BVB-a inace kluba koji je na vjecnoj ratnoj nozi sa SchalkeTom mogu reci sledece: Ovaj tip mi je bio mrzak u Realu. Mislio sam da ce glumiti nesto u Schalkeu i da je samo dosao da im drpi jos koju paru pred peMziju. ali tip je stekao moje simpatije jer sam ga fakat na svakoj utakmici vidio oznojenog. Uvijek se trudio kao da je odrasto u Schalkeu
Upravo kako je \"Boss\" rekao, i ja sam navijac barcelone, ali se sjecam dana kad su raul, guti, hierro, zidane igrali yajedno i vodio ih Vicende del Bosque, kad nije bilo Pereza i miliona, to je bio Real za respekt jer si igrali srcem. Raul je bio, jos uvijek je i ostat ce jedan od najboljih napadaca sto su ikad zaigrali ovom planetom. To sto ga je Real pustio samo govori o tome koliko je sad Real klub. Respect Raul.
Jedan dio mog zivota upravo odlazi,hvala za divnih 14 godina za koje znam tebe i bio si mi i ostaces uzor za cijeli zivot. Hvala Raul.