Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kćeri draga šta ćemo onda sa tvojim frajerom Patom?
sumnjam da Ibra vrijedi samo 30 mil., a da je cijena npr. dzeke 23 mil. eura. Pa sama pojava Ibre na travnjaku ulijeva strah protivnickim igracima, co\'ek je institucija.
i ja bi se trpala s Ibrom
DOBRA
eto ti ga na kad se zensko pocne kvartat u fudbal...
JES DOBRO SI........JES VAM DOSADNO PA GLUPOSTI SVRLJATE
koju EKIPU
Mom Id Like to Fuck
era regolare il gol di muntari!
raspad u milanu, galijanija ce srce opalit lol
Jos kad bi znao sta je MILF
Koji si ti papak,pa bar napisi kako treba ime tog kluba za koji navijas papcino.Sve juvetovi papani se javljaju.
nije stvar ko vrijedi koliko. danas ni jedan igrac ne vrijedi onoliko koliko se procjenjuje. fudbal nije vise fudbal. ne moze ni biti kada neki milijarder uzme tim koji nema ni H od historije, kao city, psg, chelsea i slicni, i za dvije godine sklepa tim kupujuci najbolje igrace iz cijele europe. kada vidis da jednom velikom milanu, najuspjesnijem klubu svih vremena, jedan paris sg uzima dvije svjetske zvijedze, onda znas da danas u fudbalu nesto ne stima
jel ono vidim broj 18.... hahahahahah fino alla fine Juventus ! ! !
Jest dobar MILF
ako kloc vrijedi 50 miliona ibra vrijedi bar 3x vise