Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzece im Pjanke mjeru ;) ...A gledam - Schweinsteiger drzi pres konferenciju u Chicago-u, nakon potpisivanja za tamosnji MLS tim. Sad... pitaju novinari pitanja...dok ce jedan novinar ovakvo pitanje: ' Mislite li da FC 'Chicago Fire' moze osvojiti svjetsko prvenstvo?' :(( ...Ljudi u smijeh. Objasni mu neko...
@TheBig...Schweinsteiger pocrvenio na crno-bijelom ekranu. I ja sam, gledajuci.
Nije reko svjestsko prvenstvo, vec je pito, dali moze i Chicago Fire da postane svjetski prvak, to se podrazumije, prica covjek za klubsko svjetsko prvenstvo... zamisli ima i toga a ne samo BiH Premijer Liga. hvala i pozdrav iz Chicaga za BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Valjda prijenos neće raditi OBN, dosadilo mi je gledati utakmice sa stišanim zvukom...
Kad ne igra Maščerano nekako idrzim, ovako nema sanse...
@Glupan98 Isto, poslije nemam napretka mjesec dana
Normalno, ne igraju Metalleghe i Radnik.