Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
blago onim ljudima koji zive na onom neboderu 100 metara od stadiona hahahahaha
tesko onom ko u Zenici zivi pa makar mu babo bio glavesina u SDA, def najruzniji grad u drzavi
90 % navijaca nije iz zenice jer smrdljivi zenicani (namjerno malim slovom) su uglavnom sverceri koji prodaju karte za duplu il troduplu cijenu, nekad i za pet puta vecu cifru kad je bitna tekma.
Fadile lažu te, vidiš da imaju para! #fadileoprosti
Kako su ljudi samo onako umrtvili igru i potpuno neutralizirali onakvu Belgiju i imali 0 - 1 sa igračem manje do 90. minute , a koja našim manekenima uvali 4 komada , a mogli smo još 2,3 komada dobit kad se sjetim samo šta je Lukaku promašio . Sa kozoglavim Mešom neznalicom nek nam je Bog na pomoći.
Hljeba i igara. Bas nam je super Jupiiiii
stadion 10 hiljada kapacitet u prodaju 5 hiljada.. JUPIIIIII
Rasprodana saka ulaznica. Jadno i cemerno.
5hiljada u prodaju normalno da ce se rasprodati, da se na Kosevu igra pa haj da narod malo pogleda repku a ne samo tajkuni i dijaspora sto gleda u zenici fuj
Evo vam odgovora na redove i nocna cekanja: https://www.olx.ba/pretraga?trazilica=ulaznice+bih+grcka ( ovo je takva sramota i dno dna od drustva )
Imam 711 TV kanala gledam sinoc nigerijske vijesti na engleskon KAZE u Lagosu DVOJICA sudija glavni i pomocni u zatvor zbog namjestanja utakmice a kod nas samo zabrana sudjenja , pu.
@BokirSDA Mozda zato nije bio ofsajd
dva nula za grke!
of kors
Haj.. nek je sa srecom... :D