Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasluzena pobjeda najveceg engleskog kluba.. GGMU!
Kupite kucu sudiji!:))
@lale gator hahaha da se igra 120 minuta luzerpul ne bi zabio..
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Sve mogu razumjeti, ali da je Liverpool favorit na Old trafordu??? Alija ustani vakat je... satrali ih, velik je ovaj Murinjo :)
Satrali ih sa 3 pogleda po golu na greske panja arnolda? Valensija rukom igra sudija se pravi mutav
@PresjenikBakir ...samo ti cackaj loptu 9000 minuta, kad ne mozes ni priviriti golu. Ne daju ljudi guzitze...a osim toga trpaju, jer znaju. Na statistiku se ne dobijaju bodovi drugar.
Manchester United je bio i ostace institucija .. GGMU ❤❤
mutd 2 suta na gol za 90 min i posjed lopte 30%,zasluženo jeste ali sa ovakvom igrom nikad vise mutd neće titulu vidjeti,manchester je blue dok je Pepa tu.
Koliko je protivnik imao udaraca u okvir gola statisticaru? 60 i nesto ili samo 2...koje je Dehea mogao zubim uhvatit. Osim toga, dva najveca engleska kluba su odigrali danas utakmicu. I to dobru utakmicu, bez obzira tko je dobio. Svi ostali su trenutna ili prolazna stvar. Zbog Liverpoola i Uniteda....engleska liga i jeste to sto jeste.Doduse, tvoja titula je neupitna...samo objasni u kojoj lizi igras, i koja je tvoja taktika!
The world's greatest football club.
je Liverpool
Prije svega sramotna igra nekadašnjeg velikana Mančester Junajteda. Posjed lopte od 30% i 2 šuta u okvir gola ne priliče najtrofejnijem klubu u Engleskoj. Čak i ako izuzmemo čisti penal za igranje rukom i mogući penal za rušenje Vajnalduma, Liverpool je zaslužio barem bod. Moraš biti poremećen da kažeš da Murinjove ekipe igraju fudbal. Ovo je više viktorija.
Svi koji gube, imaju pravo da se zale. Ovi drugi mirno spavaju. Moras biti poremecen ako mislis da se bodovi dobijaju zbog posjeda lopte, a ne zbog datih golova, odnosno sposobnosti da das gol.
@yale Ne, očigledno se bodovi dobijaju zbog nedosuđenih penala, parkiranja autobusa na go, diskutabilnih sudijskih odluka i sreće da od 2 šuta na go dadneš 2 gola.
mislio sam da Salah ne igra dok nije opucao loptu u 96. minuti..
Bili nekada davno navijači MUN-a čija je ekipa igrala lijepo, maštovito, efikasno, ofanzivno. Ovi sad navijači MUN-a svršavaju na taktiku, golmansko umjeće španskog golmana i čeličnu odbranu bekova i štopera. Real Madrid, Barcelona, Bayern, City, Juventus čekaju sljedeći žrijeb LP-a. Čisto sumnjam da će se zabrinuti ako izvuku MUN, pod uslovom da ovi prođu Sevilju. Pozdrav!
a i znaju da im nece engleski sudija suditi hihihihihiji
Eto im i engleski sudija gratis! 😁
GGMU
Rukometni klub MU, a tek povlacenje salaha, pa taj isti sudija protiv evertona jedva docekao da lovren stavi ruku i to jedva na napadaca i svira penal fuuujj
zato sto je Lovren panj ne treba sudija biti slijep i to dva puta u toku utakmice!
Vidi se ta ubitačna i uigrana kombinacija Alexandar Arnold-Lovren.
može mu se spočitati bahatost,arogancija nikada neigranje prosionalno fudbala onako isključiti salaha liverpul je dobio visokim rezultatom ali samu u kornerima možeš ga ne voljeti ali mu ne možeš osporiti da je KING taktike! naravno murinjo.
Malo ovo prepravit i ima od tebe buduceg novinara klix-a
@Jackoff ma šta novinar, šef sportske redakcije Klix-a 😊
Klopp mora kompletnu obranu mijenjati na ljeto ako misli osvajati ligu dogodine.
Mourinho majstor taktike nek prica ko sta hoce..
Naravno to pokazuju trofeju, uvijek ima rezervni plan, nista ne propusta slucaju.Klopp igra brzo lijepo efikasno, ali ima 2 lige osvojene i to je to...Davno neko rece, odbrana donosi trofeje.