Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
" Leicesteru su potrebna tri boda iz zadnje tri utakmice da osvoji svoj prvi naslov prvaka što bi mogao osigurati ukoliko danas pobijedi Manchester United na Old Traffordu ili ukoliko drugoplasirani Tottenham izgubi od Chelsea u ponedjeljak." Autoru teksta zelim da posjeti uciteljicu i da malo ponove matematiku!Liecesteru je danas dovoljan bod uz kiks Tottenham-a kod Chelsea!
Dovoljan mu je bod (lesteru) ukoliko totenhem, sutra, takodje, odigra nerješeno.
pa to i ja govorim(kiks tottenhama je poraz i nerjeseno)!Samo ko mi dade ovaj minus,garant neki ogorceni navijac MUFC!
Leister kao nasa drina , igraju srcem , tu im je negdje i budjet , drini 12 hiljada km a leisteru oko 20 miliona funti
Tako je Klaudio care, danas nisam planirao ništa ali kada sam vidio da igrate u 15:05 kupio sam sebi malo krilaca i sok i danas vas bodrim do titule ispred malog TV-a u šadrvanu. Naprijed Lisice!