Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šačirija za počasnog građanina Moskve!!!!
KADIROV GAZDA ČEČENIJE PUTIN MU JE DAO DA BUDE BRUTALAN I OČISTI OD ONOGA ŠTO NJEMU SMETA ŠTO JE OVAJ SVESRHDNO PRIGRABIO POZNAT PO TOME DA LIČNO MUČI PROTIVNIKE SADISTA SALAHU OVA BAŠ NIJE TREBALO!
Nikada mi neće biti jasni pravopisi Hrvatskog i Bošnjačkog naroda, ako pišete 'Ramzan Kadyrov' zašto onda pišete Čečenija, ili ako pišete Liverpool zašto onda pišete Liverpoola, nastavak na englesku transkripciju zbunjuje i engleze i domaće, pa tako pišete niti vašim jezikom niti originalnim nazivom. Kako bi bilo ispravno po vašem da se napiše ime legendarnog japanskog glumca; Toširo Mifune ili Toshiro Mifune ili da budete dosledni, 船 敏郎.
ALLAH GA NAGRADIO☝🏻
KING RAMZO
Jes ljudina ovaj Ramazan svaka mu cast!
E moj Salaše.
Cecnija nije ruska oblas nego republika ruske federacije....nepismeni novinari
evo jos jedan shupak nepismeni koji je stavio minus na moj komentar
Šta će sad Bošnje? Mrze Kadirova, obožavaju Salaha! U nebranom su grožđu!
izgleda da te je pravio stari Kadirov dok ti visis stalno na ovom forumu
kakve veze imaju kadiro i salah sa genocidnim plemenom??:))
joj predsjednika, da ga vidim na ulici dao bih mu po marke
@Srb0sjekpripazi sta pricas da te putinov pittbull nebi roknuo
@Rlc77xxx Ja volim Salku jednom sam mu pushio kitu
Ono kad te terorista odlikuje