Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuo sam da navijači Barcelone vole da piju onu nes kafu 3 u 1 hahahahahha
Jel to ima neki sudija sto se zove ronaldo?? Vidim guraju vas sudije maksimalno protiv barselone..
Ja nisam nikome uputio neku pogrdnu riječ, već je meni upućena, a ja samo kažem da je neko ko je sa sela, zadnja osoba koja ti može reći da si seljačić.. Osim toga i nas građana je ovdje sve manje.. Svi mrze Sarajevo, je*u nam da izvineš mat*er što smo Sarajlije, a niko se nigdje ne vraća.. Ako je glavni grad, ne mora značiti da mora sve zaposliti, obrazovati i slično.. Hajd i to sve, opet su nezahvalni.. Pa neka se zapitaju imaju li pravo ikome reći da je SELJAČIĆ..
Nerise Ramos nego digni te one sretne eng pich***e sa jedno 0-2...ABd!
@anonimac jadan ti kada tako razmišljaš... seljak nije sa sela, seljak je u glavi.
Hala Madrid ! HASTA EL FINAL, VAMOS REAL !
onaj osjećaj kad ti neko sa sela, kaže da si seljačić.. kompleksi... :D
Animo Puyol! Nadam se da mu nisu kukovi ozbiljnije stradali, ako neko Messija vidi, neka ga maksuz poselami... Hajde bgt 3 u 1... Sad za vikend ide 5 u pola.. Nije Beg cicija..
seljačiću,mi volimo da sa realom igramo tenis 6-2,5-0 od 2008 god 6 puta ste popušili na bernabeu
upravo tako, i to za benzemu i higuaina, haj bar onaj benzema tu i tamo zabije, al truhlo higuain nije ni za grenade
Al je cevru na -16!!!
'ta će Ronaldo
a -16?
Sta imas pricati o Ronaldu retardu jedan. Ovo nije obrambeni igrac vec ko,pi,le koji glumi fudbalera. Djeca iz osnovne sevaju vake budale za dorucak. Samo bog zna kako je on zavrsio kao stoper. De,bi,l veci od Pepea. Gdje su ti mladi obrambeni talenti poput Varanea. Nije valjda da nisu bolji od one dvije budale koje radije prave faulove pred golom umjesto da uzmu loptu sto im je i zadatak. Jos kad oni uzmu nesta sevati i krenuuti prema naprijed. Haj Pepe i zabije glavom ali ovaj uhljup je bezvrijedan ko kanta za smece na vrhu bjelasnice. Ponavljamm 36 primljenih golova prosle sezone. Nek mi neko nadje je,be,no,g prvaka lige sa 32 primljena gola. Eno, tek proslo pola sezone i vec 23 primljena gola. Barca takodjer, ali su bar dovoljno pametni da vide da uoce treba dovesti nove igrace za zadnju liniju. Realno ni onaj Benzema ni Higuain nisu neki napadaci. Christiano im je po ekipe.
E moj Sergio, zaboravljas da je i United u odlicnoj formi... Ne oslanjaj se na Ronalda, ne moze on sam protiv sile kakva je Manchester United :)