Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde neka je Real bar u necemu oborio rekord u zadnjh 10 godina...
kako ce OBN bez Barselone...sad ona dvoica trebaju i procitat nesto o nekom drugom klubu
Ja još ne mogu vjerovat da su prenosili utakmicu Barca - Arsenal a ne Bayern - Juve. Debili!
kaze Sasa u prenosu talijanske lige jednom: "gredaaaa..,neko bi pomislio bukova,neko hrastova ali ne,ipak je limena"
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
o Ramose idiote jedan... ali i mi imamo Ramosa,Spaha je nenadjebiv po pitanju suspenzija i crvenih kartona. Stid me što nam je on bio kapiten. Uporedite ga sad sa Barbarezom,koji isto bio ljutac,ali nikad krkan.
I u zadnjoj utakmici je trebao drugi zuti dobiti mnogo ranije,al jbg. Covjek je bas grub,igra srcem,bori se al pretjeruje.
@DefloratorNo1 Pa napisao sam bori se,samo pretjera jbg a eto i statistika pokazuje. A ti znas da se ovi porazi tesko preboljevaju. :D Doduse nije Barcu mnogo kostao,jos uvijek je 6 i 7 zalihe,vidjecemo vcrs jel uticalo na njih. :D A priznaj trebao je ranije dobiti zuti,pogotovo kod nesviranog faula na Messijem?
@DefloratorNo1 , pa baš pokazuje :D Udara, štipa, simulira, pljuje tipično smeće koje igra za Real. Najjača je bila ona scena u zadnjem El Clasicu kada Suarez čitavo vrijeme stoji u mjestu i onda dolazi Ramos i zabija se u njega i poslije još traži faul. Kad je vidio da mu neće svirati odmah je se "oporavio" i nastavio trčati xD
PRIKAŽI ODGOVORE (4)