Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Više od 50% stanovnika Španije ima arapske krvi u svojim venama, a krv nije voda.
kako kazu ako ne postujes svoju vjeru ne mozes ni tudju....
Ramos je brutalan borac, što ne znači da je sobar čovjek.
dobar
i vi ga ovdje pretjerate zbog jedne fotke, znateli da je Abu Dhabi platio dosta novaca Ramosu da objavi takvu fotu?To se zove moderni marketing,svijetske zvijezde i generalno svi velike influenceri primaju novaca i besplatni boravak za takve fotke.To radi svaka turisticka destinacija na svijetu.I Izrael je platio Messiju da se slika na onom njihovom zidu ( zid placa). To naravno neznaci da ta dzamija nije prelijepa, itekako je-impresionantna je(medju top-5 vjerskih objekata sto sam video)
Nudim 100 posto siguran i provjeren način za zaradu 1000-1500 eura mjesečno na kladionici.Sve informacije besplatno na mailu [email protected].
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
2019ste ce biti Sergio Ahmad Ramos 😂😂😂
na sedždu mumine i obavi namaz
Sejfudin Ramiz
Divi brata Rame!
vidi SDA Talibana - sad ga hvale, a kad bi slucajno Dzeki ili Pjanicu ne kazem ruku slomio nego samar opalio, pljuvali bi na njega vise nego na Dodika. Tipicno balkansko licemjerstvo
@Sanjo1987 - to da je bosnji vjera najvazija od svega.
Doso vidjet kako Slahu ruka, pitat jel boli jos.
Ramo Ramo druzee mojjj
Cinganluk zesci samo zlato
IceBreaKerS42 Ko kačavendini dvoroiv kod Bijeljine..
vid ga stoji ko prosjak