Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E bas su se usrecili sa njim... Nece dugo... ali ovo je dokaz kako se peru pare u klubovima.
Okej, Salke nije pokazao ne znam sta u ligi, ali odveo ih u finale,dobili bajern, odveo ih u cetvrtfinale lige sampiona, ne razumem neke ljude,majke mi....
Pa kud si se vratio onim piz*** iz Schalkea. Zar ti nije dovoljno sto su te vec jednom otjerali dok si bio uspjesan. Ako se nadas da ces te luzerante vratiti u vrh onda se varas, jer kod njih mozes postavljati rekorde za prolazak u ligi prvaka pa ti opet dadnu nogu. Vjerovatno uprava kluba ima nesto protiv uspjesnih trenera.