Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hrvati- mali narod ogromog srca i duha, pravi ratnici i primjer kako se gine za sveti dres! hvala komsijama na podrsci!
@DrzavaBosnaPonosna- nisu ovi naši Hrvati, ovo su Bosanski katolici..
oni tamo ne moraju vas trpit
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
I jeste igrali ste srcem, moji ste favoriti na euru.
Nesto zamisljam kako ce mali Luka dici pehar Koda gledam
Cestitke komsijama uprkos pokusaju opet celnika da ih uniste...srce proradi kad je najgore...kada su pitali jednog senatora za narode bivse jugoslavije odgovorio je:" mali narod velikog srca, koji ce ti dati sve, ali ako gradis sebe na njihovoj muci i tada im nacinis nepravdu, onda u njima se inat budi bilo da su muslimani katolici ili pravoslavci, oni postaju jako opasni"
@mirabel Kao prvo ne kaze se izvinula vec izvinila. Kome da se izvinjavam??? Ja sa tim balijama kako ih ti nazivas zivim,radim i druzim se. Ja mrzim vehabije,isilovce i njima slicne. Zasto ne komentiras slavlje na ulicama Sarajeva zbog pobjede Turske? I cudi me da po Cubi i Dominikani ostavljas novce katolickom zivlju,ocito je koliko ih mrzis. Vidis...a ja se Turcima i Arapima nadavala love. Idi spavaj jadan ne bio...il' si na socijali pa ne radis.
@mirabel Ajd hljebati odjebi sa tema o pobjedi Hrvatske. Znamo,krivo ti je... Uzivaj u Canadi i pljuj odande po Jadranu,Mostaru,Hrvatima...al bosanski jal nikad nece izac iz tebe. I ajd spavat,kod vas je uveliko noc. Zakasnit ces na pos'o.
Raduje me ova pobjeda prvenstveno (ali ne i iskljucivo) zbog jednog covjeka, a to je Darijo Srna. Istinski kapiten. A Perisic ima srce, fizicki izuzetno spreman i tehnicki potkovan. Klasa od igraca. MVP Euro-a, po meni, bar do sada. Bravo, decki.
hrvati imaju veliki problem sa lijevim bekom..mislio sam da nemoze biti gore od strinica ali vrsljako covjece...pozaliti ce atletico nakon ove utakmice sto te doveo..jako lose , imat ce velikih problema na toj strani i tu ce se graditi dosta napada protivnika..dobra stvar je da ce ova momcad zadjedno biti u kvalifiakcijama kao i na SP u Rusiji osim Srne koji ce tada u penziju najvjerojatnije..A u Rusiji ocekujem i vas komsije,imate kvalitetne igrace samo da vas vodi "pravi" i na konju ste..;)
pa vrsaljko igra desnog beka inace, hahaha, koja analiza
Svaka čast Ivane. Cestitam cijeloj ekipi. Bas djelujete kao jedno. To je ključ uspjeha. Svi se bacaju na glavu. kada i naš Pjanić i Džeko zaigraju tako imat ćemo uspjeh !
Sve cestitke komsije,bila je prava uzivancija gledati vas
.....kao plitak potok...........
Svaka cast komsijama na borbenosti, moralu, kolektivnoj nesebicnoj igri i znanju.
njemacka hrvatska u finalu
KLADIONICE SU SUDIJE I POROTA DEFINITIVNO KAKVO CRNO PRVENSTVO