Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Rakitić je stvarno ljudina od čovjeka!
Rakitic je odrastao u Svicarskoj i zato ne treba cuditi zbog cega je kupio semafor..primitivizam seljakluk nacionalizam i sve ostalo sa Balkana nije imao kad da pokupi npr. Dzeko kiti Sabana sve po 100eura..
Zato Dzeki sad noga iz Rome, ni teplice ga vise nece xD
krstajic je rodjeni Zenicanin .kakve on ima veze sa etnicki ociscenom Bjeljinom ?
http://www.sofascore.com/share/56e0ad30cad4765fa0c1d3d2
Šteta što nije kretenčina nije igrao sa nekim Bošnjakom iz središnje Bosne. Onda bi uplatio pare za održavanje groblja Hrvata.
smeker,gospodin i pravi sportista respect!!!
Drugi najjaci grad u RS-u umjesto semafora ima sperplocu hahaha koja bjeda.
@RodjeniSvabo Pola RS-a dolazi radit u Teheran.
napravi dobar gest.. a sutra kad hrvatska bude igrala u srbiji, bit ce kamenovana.. ili kad se treba donirati u rs.. onda se negleda na nacionalnost..?? fucken prodane duse na sve tri strane
Kamenovana kao ćirićna tabla.
Super gesta . . . !!! Malo me čudi da ponosni bijeljinski četnici primaju darove od Hrvata ... ali ima i ona narodna da se "poklonu u zube ne gleda" ... Svaka čast Raketa, čovjek i Hrvat si od riječi ... ! ! !
Bravooo Raketa, šahu, kralju... volimo teeee!!!
sad uplati i bratu malo
Jbt Radnik kao da je u Kongu pa nema za semafora.....
Aferim !
Lijep primjer mada semafor i ne kosta toliko.
ocigledno da kosta, cim ga domacini nisu nabavili :)