Komentari (262)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Američki Mr. Bean. 😂
po cemu si majketi hrvat, rodjen u Svicarskoj, roditelji iz srca Bosne a ti hrvat ???
https://www.cdm.me/sport/mundijal-2018/rakitic-novak-je-sjajna-osoba-nadam-se-da-cemo-zajedno-slaviti-u-nedjelju/ Raketa je legenda,pamtimo i semafor u Bijeljini,jednostavno ne mozes da ne postujes ovog covjeka!!!
Eeee ja sam to dozivljavao gledajuci SRPSKE KOSARKASE ... Kakav je to osjecaj :))) -Svaka cast i hrvatima.Vjerujem da im je sada super.Da narod bistri taktiku za francuze,kombinuje i svaka prica se svodi na fudbal.Dobar je to trip...
I to bas protiv amera... Jeste da su nas mlatili u kosarci ali mi znamo da su oni sastavljeni od 50 drzava jbg a svaka je veca od nas + imaju vise regi.kosarkasa nego Srbija stanovnika!
Jebbem hrvate i hrvatsku!
Pederuuu
terapiju si danas zaboravio uzeti...
Igračima Hrvatske svaka čast i aferim... Iskreno necu navijati za njih u finalu jer ih ne mirišem.. Ali da su zaslužili sve čestitke za ovo jesu..
ljubomora je cudo.. dobro je rekao Osim... kad nase balerine igrali timski : kad igrale za drzavu imat ce uspjeh.. al vaznije je igrati za pare a drzsvu ko j.. sad patite... navijam za Zmajeve al definitivno u nedjelju GO CROACIA
Dusmani patite
hajd vise se skinite skurccaa vec ste teaki postali. jebbo te vise fudbal sta ste umislili da se sac svijet oko fudbala vrti. nit vas gledam nit me intereaujete.
majstor si, svaka čast
milorad mazic je za ovog pitanu institucija po svemu
bravo Raketa .. uzmite i titulu ..zasluzili ste
Sta reci nego kapa do poda za Hrvacke igrace a ovi konji sto sve izvlace na nacjonalnost neka ga glabnu
trenutno je najgore bit musliman iz bosne,jadan cemeran sirotinja,nepismen glup i retardiran,nidje nije prispio
Vi ste svi u par godina prolazni, najbolje je biti političar na balkanu, karijera 50 godina zagarantovana.