Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vala ako sa ovom ekipom igraca trenutno imate ne dogurate do finala onda necete nikad.
Laku noć i hvala ti raketa što idem spavati sretan
I ja mu zafaljujem. Tacno sam sve prste izgrizo na onim penalima. Iskreno...Hajmo Hrvatska
Jedini igrac u Hrvatskoj kojeg stvarno postujem kao igraca...Gotivan mi je i Mandzukic! Obozavam da gledam kako momak igra a i radi semafora sto je donirao Radniku iz Bjeljine.
Velika je sreca Hrvatima sto su na ovoj strani bez Urugvaja, Belgije, Francuske i Brazila. Danska je bila jača, vidjelo se pred kraj da imaju više snage, mislio sam da ce Hrvati lakše proći. Ko da su u nekom grcu bili.
yebwm ti ženu
Sada satarite ruse da zaborave da su kod kuce.
Bosanceros. Da nije Bosanaca, Hrvacka se nebi ni kvalifikovala.
@EIComandante Šta su navijači BiH ponudili Hrvatskim igračima u BiH, proklinjete svakog hrvata ili srbina koji igra za reprezentaciju. A da ne govorim o navijanju i rekvizitima na tribinama, tipa poveza oko glave i sl. stvari.
bosna pobjedila dansku,a kosovo srbiju ,realnost ,isto sto je ibrahimovic bosanac ....samo jbg svako ide za parama i boljim zivotom,i gdje bolje,a da je bosna jaka drzava svi bi oni igrali srcem za nasu jedinu domovinu
Ibrahimovic nije otisao za parama, trazeno mu je 5000 maraka od BH saveza na pocetku karijere kako bi ga uvrstili na spisak repke. Tako da nemoj da blatis Ibrahimovica!!!
Pazi sta pricas. Hoces da te Ibra high kickom zvekne
Na tekmi padnu dva gola dok se ja peglam sa guzvom zbog koncerta...
Vidi se da si nas bosanac 😗 ljubi ga majka ❤
Vidi se da si nas bosanac 😗 ljubi ga majka ❤
Vidi se da si nas bosanac 😗 ljubi ga majka ❤
A je li? 😟
Ivane moras je nagraditi,zabi joj ga... gol naravno
Ide zato nagrada veceras supruzi direktno u sesnesterac😀😀
Idemo hrvati do kraja; Zao mi je poturica sto nema ni jedne muslimanske zemlje da bi za nju navijale, iako, da nema interneta nitko ne bi ni cuo njihov glas sa 23%/ teritorije! Kad vas drugi put sprce srbi, hrvati ce vas docekati na noz, nema vise Brela ni Makarske, sad ste procitani! Noz u ledja zabijati, e to nece ici! Zivjela HRVATSKA!