Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ja sam bosnjak al napusite mi se cune svi vi koji vrijedjate rajevca samo zato sto je srbin,vi ste zatucani seoski idioti
Niko ga ne vrijedja samo zato sto je srbin, frajer nikad nije bio ni u uzem izboru za selektora Srbije a nama bi da se uvali. Daj ba molim te. I sve ovo je jedna predstava saveza, kobejagi razgovaraju, a davno su izabrali Hadzibegica koji je i sam dio saveza i njihov je blizak prijatelj, tako da..
Nedavno u Srbiji radjena anketa, preko 95% srba izjavilo da je Ratko Mladic heroj. Toliko o tome jesu li samo pojedinci genocidasi ili su generalno srbi takvi.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Svaka cast.Prvo nije mi jasno do kada ce biti ova mrznja vise medjusobna.Zar zivite i dalje od toga,to nece nam donijeti dobro,postujte se medjusobno.Ja sam musliman i postujem sve one koji postuju mene,niti zelim zlo drugima,prestanite vise s tim ne zivi se od mrznje.Medjusobno postovanje se cijeni,a mrznja ko mrznja nista dobro.
Druze ja tebe razumijem u vezi Potocara al to sto mrzis one koji su to pocinili imas pravo.Medjutim ne mozes sudit svim ljudima na osnovu toga.Bio sam ja u Potocarima i suosjecam se sa tim.Nadam se da ce ljudi shvatiti da mrznja ne donosi dobro.
sta su nemci ,uradili u 2.svetskom ratu,pa njih bi trebao mrzeti citav svet,zlocini se ne smeju zaboraviti i oprostiti,zlocince treba kazniti,okrenuti se buducnosti,ne etikirati citav narod zbohg pojedinih budala,ako se hoce suzivot moramo prihvatiti jedne druge
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Da li selektor voli ili mrzi Bosnu nema veze. Bitno je da hoce da napravi dobar rezultat. Radije neko sto mrzi Bosnu, a da napravi dobar rezultat, nego neko ko je voli, a ne uspije u tome. Treba nam dobar strucnjak koji ce nas odvesti na evropsko i tamo nesto napraviti (bar drugi krug). Ostalo je nebitno. Rajevac je dobar strucnjak i on to moze.
Sa ovim naravno ne impliciram da Rajaevac mrzi Bosnu.
prvi put cujem da je bitna nacionalnost kod izbora selektora...
Ako ce srcem radit taj poso, onda nam DOBRO DOSO.... covjek je veliki majstor
Vodio je ekipu na SP ..nebitno jel srbin ili ne..ovo je sport i ako je eksperta i dobar trener onda ce to kroz rezultate pokazati.Manite se politike;)
ja bih dao selektorsku poziju gosp. milanu.. mislim da je on jako dobro rjesenje.. covjek ima iskustva
Od ovih nabrojanih: 1) Magath 2) Rajevac 3) Meša Ostali ne dolaze u obzir.
Ovakvu Bosnu i Hercegovinu niko ne voli. Jedni je vole dozivljavajuci je samo kao svoju. Drugi i treci je ne vole nikako!
Nisi u pravu druže... Kulturno je reći čast izuzecima koji ne spadaju u tvoje tri navedene grupe... Ima ovdje još normalnog svijeta bez obzira na vjeroispovjest!!!
@groglan U te izuzetke sam spadam. A ne spominjem ih, jer ovaj cirkus od sporta je izgubio smisao. Ko normalan sa uzitkom gleda na danasnji fudbal?!
Ne vjerujem nikome ko kaze da ne zeli veliki novac; svejedno da li se zove rajevac, barbarez, bazdarevic, sliskovic, itd. Ne trebaju nama selektori kojima je "cast" voditi BiH. Treba selektor koji ima znanje, iskustvo i autoritet a to nema (s izuzetkom Magatha) nijedan od kandidata. Ko moze on i trazi velike pare; ljubavi u poslu nema! Naravno da ce Magath traziti 10 puta vise od Rajevca ali je jasno i zasto. I naravno ce Magath biti odbijen jer je "puno" trazio... Mi trebamo dugorocnu reformu fudbala, a o tom se uopste ne govori. Jer kad ova generacija nestane, nastupa vakuum!
halo!!! ovdje se o fudbalu/nogometu diskutuje .... 90% komentara nema veze s fudbalom. molim za respekt!
demir,.king,ne lupetaj bih je muslimanska,srpka i hrvatska,možda ti ne odgovara ovako uređenje,takav je fakat,republika rs je legitimni deo bih,i ona ima pravo da predlaže selektora, a to je i sam potvrda da rs priznaje jedinstvenu bosnu,pozivamo se na multietnicnost a nijednom slektor u fudbalu nije bio srbin,kako ne shvatate da bi to bio šamar dodiku i svim nacionalistima,rajevac je pre svega dobar i iskusan trener pa onda srbin
Samo da ove top komentare demantiram,mi muslimani ne mrzimo,al nećemo dozvoliti da nas gaze na našem terenu i vrše zločin,kao što su to prije radili,nismo više naivni,nema srbina za selektora,sve dok i oni u manjem entitetu ne krenu da slave fdan državnosti i dok ne počnu pjevati:JEDNA SI JEDINA...
nama Rajevac, srbiji susic, i mirna Bosna..:D
Albaniji par komada dronova:D
ko je ba ovaj?
zar Rajevac nije stranac? ako strance gledamo,Magath, Santini pa Rajevac, ali normalno savez treba biti dosljedan i dati prednost domacim selektorima.
U rjecniku fudbalskog saveza stoji sljedece: stranac => covjek koji trazi puno para
ZASTO DA NE COVJEK IMA ISKUSTVO I REZULTATE
zato sto nevoli Bosnu I Hercegovinu...kod god nevoli DRZAVU Bosnu I Hercegovinu nema sta na nasoj klupi da trazi....I pogotovo ako nije Bosanac
ETO VLAHA VOLI I PREGOVORI TRAJASE PET SEKUNDI "NE I HVALA" ODO JA PO MILIONCICE U AFRIKU