Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vala mu je rekla ljudina.
"nije ga čak ni pozdravljao" - Sasvim normalno. Zlatan hoće da je autoritet, Guardiola kao trener logično da neće to dopustiti. Svako ko misli da je veći od trenera, može slobodno napustiti klub.
@VlahUcizmama sto messi nije napustio klub po tvojoj logici
@theOriginals Možda zato što Messi ne hoda uokolo i govori "Ja sam najbolji, ja sam Bog, ja sam vakav, nakav" nego ide na treninge, trenira i odrađuje utakmice.
Izadjite za teren i rijesite to
Aj tinks me bolji trener from him.
Hajde izadji napolje ako smiješ.
Raiola je obični parazit koji treba da ustane kada spomene Pepovo ime
najludja su mi prepucavanja ovih guzonja sto su uzeli pare na zabavi i igri,svaka cast sve stoji treba se snaci,al kad oni pocnu o postenju i casti,a nece da ostanu u klubu ako im neko ponudi marku vise odose,samo sto su kod njih milioni u pitanju.
"Raiola napao Katalonca"
To svi znaju da je nula od covjeka i karaktera. Ako osvoji ligu sampiona samo ce se pridruzit listi mnogih dobrih trenera.
ako si zaboravio, jedini je koji je osvojio svih 6 trofeja u 1 sezoni ....ikad
@prontalgine Cala Janjos?
Naso se pravi insan da mu kaze nesto 😂