Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar Amko,lagano samo.
Ne mogu da shvatim da je sav uspjeh naših domaći igrača transfer u tursku!! Ako je to cilj onda ovaj naš fudbal nema budućnost..!! Da napomenem da respektujem tursku fudbalsku ligu,ali mislim da treba više rada i ulaganja u domaćoj ligi!!
Ako ga nismo uspjeli barem za milion KM prodati nek se uprava sama otpusti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To, sad jednu sezonu pa liga 5 abd
@crkodabogda1 iz turske se niko ne vraca.
kad je otišao Safet Sušić, svi su mislili da ćemo se za opstanak boriti, a mi šampioni postali...Amare, sve najbolje ti želim u karijeri i hvala za svu radost koju si nam pružio!
opet za sicu pustamo igrace, sramota, Dinamo bi za njega uzeo 10.000.000 eura minimum
Prodade ga Ho Ši Min,počelo je
@oligojhorhoj inace nikad niko prije igrace u tursku nije prodavao a-aa
Nazovi najbolji igrac Sarajeva, ode u Tursku u ekipu koja je 13 na tabeli cccccccc
na ljeto bi ti otisao dzaba jer na jaci ugovor nisu pristali zato i ide
Ne mogu da vjerujem , jos uvijek nismo dosli na nivo da mozemo zadrzati igraca. Tesko cemo naci nekog da ga zamijeni a zelimo iskorak u Evropi. Titula jos nije osvojena i to Uprava mora znati ako prodaji jos Fanima i Benju onda stvarno ne znam sta da kazem. Amkecu svu srecu zelim da covjek zaradi i osigura egzistenciju jer je zasluzio zalaganjem.
Rahma legendo sretno da bude, hvala ti za sve.
Konšije se najviše raduju ovoj informaciji
500.000 eura
Jedan od rijetkih talenata. Bravo
Za koju lovu
@nakonavrno1 Izgleda tanko...
Hvala ti za sve