Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želiš zaraditi dodatni prihod od 700$ mjesečno? Bez ikakve prevare!! http://zaradinovacnainternetu.blogger.ba/ Na blogu se nalazi dokaz o isplatama!
...ovaj Benitez je majstor svog zanata...najpodcjenjeniji trener na svijetu,a medju 5 najboljih je sigurno...
Upravu si, ali on nije za klupu Reala, jer on gaji politiku jaka odbrana, a u to gdje jeste nije to toliko bitno. On trazi borbenost od igraca i maksimalno zalaganje, a zvijezde tako "mali" trener tesko moze da natjera. Rezultat je odlican s obzorom na sastav.
...a ko jeste za klupu Reala...??? :D...vodio ih Capello-nije valjao,vodio ih Mourinho-nije valjao,vodio ih Ancelotti-nije valjao...njima ne valja ni jedan trener koji ne moze pobijediti sve utakmice u sezoni i osvojiti sve moguce trofeje svake sezone,a takav se jos nije rodio...