Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mah i kao vatreni navijac barcelone smijao sam se komentarima kako ce barca razvaliti milan i tome slicno, mislim ljudi, govorimo o sedmerostrukom prvaku evrope a ne o shaktaru, zenitu i slicnim ekipama... i sad pred revans sam skeptican, jer problem je forma igraca barcelone. messija nema nigdje, inieste takodje, a kad nema njih nema ni igre. odbrana je suvise losa da bi kompenzirala slabu formu napadaca, tako da je prolaz realno izgubljen. milan ce opet igrati bunker i traziti priliku u kontrama, a ovakav tim barce mislim da nije sposoban probiti ih... nadam se da se varam ali vise sanse dajem milanu za pobjedu na camp nou nego barceloni.
al u qrcu
Mogu i ja guzit Jessicu Albu ali necu.
al´ ga se.re antic ccc
respect anticu al brate milan da gol, i sve pada u vodu. gdje ces na talijane kad se povuku, daj to je jasno malom djetetu koji igra soccera
E Radomire,ne diPr majke ti,ocito da to buncanje i nebuloze idu s godinama,pa tako je i tebe napalo :D Barca moze postici 2 gola da se nevaramo,i moze napadati,ali isto tako moze primiti 1 gol iz kontre,jer imaju prebrze stopere Piqea i Puyola...I onda ce biti problem postici jos 2 gola tj ukupno 4...A AC Milan nije Osasnuna,Granada,Valladolid i ostali timovi u primeri....Jos citam da ce upitni za revans biti Fabregas u Xavi,znaci samo zatvoriti Iniestu a Messi je bez njegovih lopti kao riba na suhom.....
naravno da ce proc'!
U pravu je covjek. Barcelona moze pobijediti Milan. Ali tesko da ga moze izbaciti. Ako Milan postigne 1 gol, sigurno ide dalje.
naravno da moze, ali uz odlicnu postavku na terenu...vilja mora igrati i osloboditi mesija i to je osnov svega.
Naravno da moze i hoce! Nema dileme nikakve, kakav milan, kakvi seljoberi!
ne lupetaj v.l.a.h.u