Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma Sarajevo treba pustit Olimpiku def..nakon prokockanih bodova
Kako se samo nasi novinari prave ludi... Vico Zeljkovic je zavrsio da Krupa kao Borceva filijala ostane u ligi, a ispadaju Olimpic i Dodicku mrski bijeljinski Radnik. To i ptice na grani znaju, al oni se fol nesto pitaju i komentarisu kako je Sarajevo "izgubilo" 13 bodova prednosti, umjesto da se stvari nazovu pravim imenom: SARAJEVO JE OPLJACKANO... Al samo sutite, doci ce i reoka na red aBd
Borac i igokea nas predstavljaju u evropi... tuzno sta se desi sa zeljom sarajevom bosnom...
sretno borcu,nasem jedinom predstavniku u ligi prvaka 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Kad se islo na to svin silama da osvoji borac, Sarajevo lijepo treba mlatnuti radnik, pustiti Olimpica,neka nama nas, vico da nam kroji sudbinu, fuj na sta smo spali,SLJEDECA SEZONA CE BITI JOS GORA I KORUMPIRANIJA!
Ispadaju Olimpik i Radnik. Vico je Krupi sredio opstanak.
Kako se samo nasi novinari prave ludi... Vico Zeljkovic je zavrsio da Krupa kao Borceva filijala ostane u ligi, a ispadaju Olimpic i Dodicku mrski bijeljinski Radnik. To i ptice na grani znaju, al oni se fol nesto pitaju i komentarisu kako je Sarajevo "izgubilo" 13 bodova prednosti, umjesto da se stvari nazovu pravim imenom: SARAJEVO JE OPLJACKANO... Al samo sutite, doci ce i repka na red aBd
Zeljo je svaku tekmu prodo olimpiku,nek i sarajevo iato uradi,ionako je olimpik na guzove u premijer ligi od kad je usao.
SRBIAAA!!!!
Nek ste vi uvjek uz fasiste.
Ispadaju radnik i olimpik
Kakv cirkus cist penal Olimpicu nije sviran u Biljeini pred kraj utakamice. Vico sta uradi sudjenju taman smo se bili pooravili
najjadnija liga svijeta
Pa zar ne rekose da Olimpic svakako nema licencu?
Ne znam da li igdje na svijetu ima da liga na kraju ima neparan broj (33) utakmica? Dalje, pola ekipa je igralo 17 utakmica kuci, 16 na strani, a druga polovina 16 kuci i 17 na strani. Blesavo! Nije ujednacen kriterij. treba mijenjati pod hitno! Ili raspustiti!
Zamaramo se. Radnik i Olimpik već ispali. Olimpik povaljen u Bijeljini od Petrovića. Sad će Pilav delegirati Njegomorivica da ga dokrajči u Krupi i Čiča Mića gotova priča.
A zeljoo njega ste zaboravil
pitari kad su imali 13 bodova prednosti "joj jesmo sila,ne mogu da vjerujem kako neko moze gledat celzi liverpool,kakva god da je liga,nasa je" pitari jucer "ma ko jos prati ovo smece od lige"