Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
festival dosade kao i sve nase utakmice...samo nabijanje lopte, valjanje po terenu, milion pogresnih pasova i to debelo pogresnih, predaje lopte ..ne znam sta trenirate Allaha mi pa jel pogledate vi sebe u snimku.de bolan neku petu probajte prodati, probajte bar 3-4 pasa uvezati stisnite se na deset metara pa to na malom fudbalu raja amateri ko sale rade...
Nasi klubovi u borbi za Evropu 😆 Ova liga postoji samo da bi savez uzimao pare od UEFA-e i sam sebi bio svrha.
Jesu li oba gledaoca prisustvovali utakmici ?
hajd sto je najlosija liga u evropi nego sto je nezanimljivo, ne treba biti kvalitet veliki da bi moglo biti zanimljivo, pa na rekreativnim terminima ljudi igraju sjedi pa gledaj i uzivaj.
@OnajOsmanCicvara Ma raja kad se skupi i razbaca na male u gajbu pive to frca na sve strane. Hem se ismijes, hem se i dobrih poteza nagledas, ova nasa liga je negledljiva totalno.
@ahmo42 pa upravo to. nezanimljivo je. u pozoristu se svasta danas prikazuje, i sund i smece ali ako nije dosadno raja ode pogleda.tako bi i ovi trebali da se potrude malo.