Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada igraju za repre. što igraju - Kada ne igraju što ne igraju
Samo tako Mesha. Zato se i igraju prijateljske utakmice...da se nadju odgovori na sto je moguce vise pitanja. A sa mladim ljudima zeljnim dokazivanja moze se samo naprijed, ka uspjehu. Mnogo srece.
Trebaju nam mladi igrači poput Krunića a ne penzioneri tipa Jajalo
Dobro doso zmaju. Pokazi sta znas i razuvjeri sve. Imas lijepu putanju, mlada BiH repka, Empoli, poziv u A repku. Na pravom su putu.
Sretno, nemoj da iznevjeris
Kada igraju za repre. što igraju - Kada ne igraju što ne igraju
Ako moze glumac Duljevic -koji je dobro opserviran zadnjih 15 -tak dana , zasto se ne bi pogledao i ovaj momak kojeg ruku na srce nisam vidio, kao ni mnogi u Bi H.Nek mu je sa srecom nastup a minutazu nek zssluzi.
Po onome što sam gledao, borbenost mu je glavna odlika. Pa nek mu je sretno.
Odigrao svega 12 utakmica u tekucoj sezoni i to sa klupe naravno. POZIV na osnov cega?Da ops....Zaboravio sam Imena vjerojatno !
Ja isto pratim seriu A i stvarno nema minutazu ali momak ima 22 godine i moze u 4-5 utakmica planut da si napravi mjesto standardnog a ovo ce mu biti motivacija ,Neka ih sto vise mladih .
da to su 12 utakmica u seriji A. sto mogo vise vrijedi nego 30 u nasoj premijer ligi. budimo realni u repki nam trebaju novi igraci a nismo njemacka pa da imamo 400 igraca u ligama petice. sa 22 godine moze momak jos dosta napredovati a ionako sljedece veliko takicenje za koje imamo sansu se plasirati je za dvije godine.
Dobro dosao Rade. :)
Sretno...
Kakav je ovaj Bazdatevic pijun, ne mogu da vjerujem ko sve poziv dobije???Jedno prica a drugo radi ...Poziva kao samo standardne koji igraju a 90% grije klupu.Sve Stela i veza cista ko suza!
Totalno los igrac, koji grije klupu u Empoliju. Pisi propalo.
Jeko on ???