Premiership
0

QPR smijenio menadžera Neila Warnocka

Totalsport
Neil Warnock
Neil Warnock
Nakon niza od devet utakmica bez pobjede predsjednik Queens Park Rangersa Tony Fernandes uručio je otkaz menadžeru Neilu Warnocku koji je uveo ekipu u Premiership.

Osvajanje naslova prvaka Championship divizije koji je QPR-u donio promociju u najelitniji razred engleskog nogometa, te dobar start u sezonu koji je kulminirao trijumfom nad Chelseajem na Loftus Roadu 1-0, nije bio dovoljan da uprava kluba zadrži Warncoka na klupi nakon negativnog rezultatskog niza.

"Ova odluka je donesena u interesu kluba i uvjeravam sve navijače da nije bila lagana. Nažalost, veliki pad u formi ekipe koji nas je doveo u donji dio ljestvice bili su znak da nešto moramo mijenjati. Warnock je radio časno i profesionalno zadržavši integritet kluba za vrijeme koje je proveo na klupi i osobno mu želi zahvaliti za sve što je učinio za QPR. Želimo mu sve najbolje u budućem radu", poručio je predsjednik Fernandes.

Unatoč lijepim riječima, sada već bivšeg predsjednika, Neil Warnock nije skrivao razočaranje ovakvim potezom klupske uprave.

"Vrlo sam razočaran jer sam s ovom ekipom postigao velike uspjehe. Odlazim ponosan na sve što sam ostvario na klupi QPR-a. Jedino žalim što nova uprava i novi predsjednik nisu nešto ranije došli u klub kako bi na vrijeme doveli igrače koje sam naznačio kao pojačanja za Premiership. To bi nam zasigurno osiguralo i bolje rezultate. Nova uprava je vrlo ambiciozna i ja im želim da svoje želje ostvare u skoroj budućnosti", izjavio je Warnock.