U Unitedu prejaka konkurencija
0

Macheda do kraja sezone u QPR-u

Totalsport
Federico Macheda
Federico Macheda
Napadač engleskog nogometnog prvaka Manchester Uniteda, Federico Macheda, stigao je na posudbu u Queens Park Rangers do kraja sezone.

"U Unitedu je jaka konkurencija. Imamo dosta dobrih napadača. Međutim, ja sam još mlad i trebam skupljati premierligaško iskustvo", istakao je Macheda u razgovoru za službenu stranicu QPR-a.

Menadžer Neil Warnock (QPR) izrazio je zadovoljstvo činjenicom da će njegov napad biti pojačan jednim vrlo neugodnim i efikasnim centarforom.

"Ovo je odlična prilika za obje strane. Federico ne dobiva dovoljno prilika u Unitedu zbog velike konkurencije. Svi su u ligi ljubomorni na Alexa Fergusona zbog igrača koje posjeduje. Vjerujem da ćemo imati koristi od Machede. On je pozitivan momak koji se uvijek nalazi u prilikama za gol", rekao je menadžer QPR-a Warnock.

Macheda je postao poznat širokoj javnosti u travnju 2009. godine kada je, kao zamjena, bio strijelac pobjedničkog pogotka protiv Aston Ville u sudijskoj nadoknadi. Međutim, za pravu, veću priliku od ulazaka s klupe, Talijan se nije uspio izboriti.