Uprkos bodovnoj prednosti Reala
0
Puyol: Prvenstvo još nije odlučeno
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pasa moj nek si ti ziv i zdravm, prvenstvo je gotovo sto ste harali, harali ste
puyol? djes ti prvenstvo nije odluceno.... q ce te stignit 10 bodva.... pa nije real ulozio milione da bi sebi dozvolili taj luksuz... treba bit realan.... inace ne navijam ni za jedne ni za druge...
pujdo ne seri ,nisi chuk norris :D
samo se ti tjesi rugobo ruzna.....
Navijac sam barce i moram biti realan i reci da je gotovo. Mozda i ne bi bilo da Barca grize, ali jednostavno nemaju tog motiva vise. Ipak je red i na Real. da su pametni pa da batale prvenstvo odmah i ne zaludjujuse da ce stici. nego se okreni LP i probaj to osvojit !!!
De čupo ne prdi tu , igrate ko da su vam noge otkinuli !!
JOŠ SAMO PATETIČNA BALAVURDIJA SARAJEVA \"POBRATIMA\" BARCELONE KOJA KAO ZA TO NAVIJAJU ZA BARCU JER JE MADRID GRANATIRAO BOSNU I PORTAL SARAJEVO X COM MISLI DA PRVENSTVO NIJE ODLUČENO..SAMO ČU VAM REĆI DA REAL OD 15 TEKMI MORA DOBIT 11 A BARCA SVE DA POBJEDI..MISLIM DA BARCA IZ NAJBOLJIH DANA TO NIJE MOGLA NITI ĆE MOĆI..TO JE OBJEKTIVNA KONSTATACIJA..
\"Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ici na razgovore? Želio bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati kuci da ti ne izostane zarada? Uciš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac? Onda ti je ovaj posao odgovarajuci. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi od 1000 -3000$ mjesecno. Ako imaš više vremena, onda i više. Šta ti je potrebno: računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo vec zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije MLM. Za opširnije informacije pošaljite mail na slijedecu adresu: [email protected]
MA DAJTE BA DJECO NEMOJTE DA VAS ZALUDJUJU,PUYOL,MESI I TAKO TIM IZJAVAMA...NIJE ODLUČENO,PITANJE JE HOĆEL BIT 10 IL 20 RAZLIKE NA KRAJU..BARCELONA JE PROČITANA,TEŽAK JE MJESEC ČEKA I PAZITE SE VI BAJERA SUTRA,DA VI LP NE FASUJETE...
ima nade ja smjesni vic odavno nisam cuo
Naravno da nije zavrseno. Sve dok imaju matematicku sansu, trebaju igrati 100%. Ipak mislim da Real ima dosta talenta i iskustva da ne dozvoli kolaps.
Ovaj izgleda stvarno glup koliko je ružan!
kvalitetnije bi vrijeme proveo da ode kod frizera nego što pričaš ovakve nebuloze
ma odlučeno je prvenstvo davnih dana. ko god dođe u madrid i povede 0-1 uvijek je tu sudija da daje crvene kartone protivnicima. na kraju lako bude ćenifi madridskoj da pobijedi. firauni mrljavi ne mogu bez sudija. oderat će im barsa goozove mrljave u ligi prvaka ako se sastanu.
Tjesi se :D