Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda bi trebalo nac\' \"nekoka\" kome gramaticke greske i nisu bas vazne, nego novosti u kojima se te greske nalaze!!! Ljudi manite se pravopisa i citajte vijesti. Toliko ...
Ne damo PUJDU-hihihiihiihi
pa nek pisu i ovako ima nas i iz istocne bosne koji citamo
Prevodjenje je zanimanje, profesija, neznam zasto ne nadjete nekoka ko zna to da radi, a ne ovu djecu koja bukvalno i doslovno prevode pa zvuci smijesno na nasem jeziku. Otuda je rijec koja se koristi u istocnoj Bosni.....DAKLE, SVE RECENO.
Puyol je već desetak godina standardni član početne momčadi katalonskoga kluba, međutim, strahuje da bi to mjesto uskoro mogao izgubiti, a klupa mu se ne čini idealnom opcijom. Otuda i razmišljanje o odlasku iz Španije. \'\'otuda\'\' ????? Odakle vam ovo?
Covjek je legenda, najbolji stoper u historiji Barce, definitvno treba ostati, uvijek ostavlja srce na terenu, ja bih mu dao sta trazi, ne samo sto je takav igrac, vec i kapiten za 10!