Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi što pišu komentare o Kataloniji su kompleksaši iz RS. Meni je žao tih ljudi. Šta vi znate jel on voli Španiju ili ne. Nije covjek zaostao kao vi, radi svoj posao i zivi normalno.
A sta kaze kralj na sve to ?????
FUCK THE QUEEN 100% KATAlonja
Izasao je kao veliki j.e.bac ali ruzan brate gambi pravi
VEOMA ME INTERESUJE CIME VAS HRANE.STA JE U VASIM GLAVAMA.MOZAK ILI JE NTO POHOVANI I TO NA VISE NACINA.STIDITE SE I VRATITE SE U VASA SELA.
Nasem primitivizmu iKOMPLEKSU vece vrijednosti nigdje kraja.SVI SE STIDITE VASIH KOMENTARA.CUDNA SMO MI GAMAD
Ovako i mi pljescemo u peskirima kad nam Dodo udje u svlacionicu.
Koja sretnica :)
Pola svlacionice bi radije igralo za svoju pravu reprezentaciju ukljucujuci i Puyola, boli ih q-rko za kraljicu fasisticke spanije
blago kraljici
Pa mora kad ulazi odmah u svlacionicu koji q-u.r.a.c. Trebo je mozda taxido obuci da je doceka.
bolje da ju je go docekao
Imamo i mi kraljicu ,samo joj je MRSA u kraljevskim dvorima
Znal\' se koje\' trehno ??
fAk the Queen :D