Šta je obilježilo 100. vječiti derbi
17
Puno prekida, bakljade i pobjeda Sarajeva
Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast za koregrafiju navijacima zelje,ali ipak HORDE ZLA...
Željo najjači konkurent, za drugo mjesto. I da ima 200 kila, zabiće ga Guza njima :)
evo neke cinjenice vezane za ova dva kluba -Sarajevo je pobijedilo selju prvi put (6:1 ) i 100 ti put (1:0) -Sarajevo ima gol razliku 120-117 protiv zelje -Izjednaceni smo u pobjedama -Ne treba napominjati koji klub je uspjesniji u europi -Ako pogledate jug i onaj mali dio zapada doci cete do cifre od nekih 5000 navijaca,ali ako pogledate Sjever,Istok i manji dio zapada doci cete do cifre od 15000 hiljada navijaca.Sad ja ne znam koga je bilo vise treba to provjeriti -Transparente na jugu necete vidjeti.Bilo ih je samo na Sjeveru.(Bilo je i nekih plavih koji su malo gorili ) -Sto se tice navijanja tu priznajem da su prvo poluvrijeme bili za nijansu bolji,ali da drugo poluvrijeme nisam cuo nijednog manijaka i ustvari poslije bakljade i onog gola pa zatim onog paljenja vanago mislim da su sjedili do kraja. Ne mozete se zvati grupom ako vise VASIH transparenata bude na suparnickoj tribini nego na VASOJ. Zasto sutite,zasto sutite ckapi strumfovske !!!
RESPECT MANIJACIMA-----HZ UTRENUTNO U RANGU SA ROBIJASIMA IZ ZENICE,,,,AL TO JE JER JE CELIK LOS DA JE MALO BOLJI NE BI MOGLI NI SA NJIMA....LIMVO TE ŽELJO !!!!!!!!!!!!!!!!
MANIJACI SVAKA CAST,,OPET STE RAZVALILI HZ.....DALEKO BOLJI NAVIJACI OD SKORO SVIH GRUPA NA BALKANU,,OSIM NAS AL MALO VAM FALI DA BUDETE RAME UZ RAME GROBARIMA..REPECT !!!!!!!!!!!!!!!!
Mozda ce nekad i klubovi ie evropskog dijela BiH vidjeti Evropu a do tada pozdrav iz kako ga vi nazivate azijskog dijela!
Pardon, ponizijo sam vas, vi ste ipak imali 180 minuta Evrope i 6 primljenih golova. Izvinite ipak 60 minuta za vas prestavlja uspjeh, jer vi svoj boravak u Evropi mjerite u minutama, a ne kao ostali normalni i veliki klubovi u pobjedama! Zato: BACI ZELJU DA SE IGRAMO, IGRAMO, IGRAMOOOOO.....
Meni su ovi strumfovi najjaci kada pricaju o nekakvoj bodovnoj razlici, hajde sto sebe prave budalama, ali oni svojim lazima pokusavaju napraviti budale i ostale normalne navijace, pa samo istine radi da ponovim (Borac, Celik, Radnik i Rudar)=10 bodova gratis od Komiteta, dakle u normalnom prvenstvu ta razlika bi vec bila minimalno 7, a maksimalno 13 bodova, tako nesto je bilo i prosle godine, kada su se FKS otimali bodovi (Trebinje i Siroki), a vama i drugim politickim klubovima dodavali-to je ISTINA koju ne smijete zaboravljati, jer se ta moja tvrdnja potvrdila i vasim jadnim nastupom u Evropi-svega 120 minuta Evrope i 6 primljenih golova! Zato NE PROVALJUJTE SE dodatno!
Pod stresom si idi na ljekarski pregled, Nuhanovic 1:0! Cuj Manijaci jaci :-) teska dijagnoza treba biti pa tako nesto bubnuti! BACI ZELJU DA SE IGRAMO, IGRAMO, IGRAMOOOOO...., dijete u misiju rupu gdje ste i bili.
manijaci su puno jaci od pitara,i to su opet pokazali..SVAKA CAST THM!!!!!!!!!!
obicno se clanci pisu kad se ima reci, ovaj novinar nista konkretno nije rekao :)
VRATI KONJU GLAVU OSIME OSIME
kakvi udarni transparenti. oteli od nekog djeteta malog zastavu ZELJO ZELJO i kazu udarni translovi ehhehehehe. joj kako smijesno. A jos i neko sunce oduzeto od Bog zan koga.... Kako su smijesni pitari. Ali neka, tek sada se vidi njihova mrznja i tolika zelja da pobjede najveceg. Uglavnom neko bjezi tri boda Zelji, a neko bjezi tri titule Malenima
Cuj ovoga \'\'velikan bh fudbala FCS\'\' ! Hahahahahahahahahahaha... ne mogu da vjerujem! Halo momak, covjece, sta si . . .stani . . . hajde razmisli malo . . . Pa bolan, znas ko se naziva velikanom, gigantom, divom, jel znas ? Ekipe koje osvajaju sve sto im se nađe na putu ! E sad, hajde ti nama reci ovdje svima, sta je to sranjajevo osvojilo zadnji put i kada. Spustite se na zemlju, mnogo vas je Marijan nafurao, mnogo ! Budite realni i shvatite da ce na krajuz opet biti hladno, bice minusa. Jel ? Ipak je stariji Željo najuspjesniji i najtrofejniji klub u BiH. To su činjenice a ne ovo vase maštanje.
za neupucene konje...sjever prima preko 1000 insana vise od juga!!! i mirni sad konjine sa juga...
Sve i da je tako, kako si ti rekao, da su kupljeni šalovi i transparenti, to govori, kakve \"navijače\" ima Željezničar. ;)
nek vama bude 5000 tisuca , sramote jedne vi bi slavili i nerijeseno iz ove utakmice .. SAD IMATE UŽE I SVI SE OBJESITE KO VAS DRUG PACO