Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mali ce se zvati mesa.
ne bi otisao da gledam taj amaterski nogomet nema para
koliko se samo ja i meša razlikujemo, on nije propustio ni jedan, a ja sam propustio sve.vijest je bomba.
Jebesh meshu sta ima koristi od toga
dok je svijeta bice I glupana
Daj ga za selektora
UspiJo je u zivotu, nema govora :D
"Nije bilo isto ići na utakmicu nekad kao danas, roditelji nisu dali da idemo, ali ja sam jednostavno bježao na utakmice. Jedne prilike su roditelji namjerno negdje otišli i zaključali kuću da ne mogu otići, a ja sam preko tavana skinuo dva crijepa i pobjegao na utakmicu. Jednostavno tolika je to bila ljubav da se nije moglo spriječiti“, prisjeća se Meša naglašavajući da nije bilo načina koji bi ga spriječio da ne ode na utakmicu." Mnogi ovo ne razumiju... ljubav prema klubu!
Meni babo kaže ugledaj se na učene ljude koji su nešto u životu postali i ja se ugledao na Mešu, bježao sa časova, sa predavanja i na kraju nisam ništa postao. Eh sad kontam gdje se razlikujemo on i ja!