Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za nase primljene golove su krivi portugalci zato sto su mnogo bolji
Mislim da je piplica ipak nenadjebiv :)
turci, zna li netko od vas da li je begovi-chu prestalo analno krvarenje prouzrokovano silovanjem od strane portugala?!
I ja bih volio biti proglasen jednim od najboljih golmana, golmana koji je u zadnje dvije utakmice primio 11 golova (Bolton ili Fulham u zadnjem kolu PL pred utakmicu sa Portugalom 5 komada i 6 komada od Portugala). Brojka sve govori, ali nema veze idemo dalje ;)
kriv je za nanijev gol, a za one ostale nije
Asmir Begovic je gigant.. Svaka cast Asmire!
Begovicu bosanci te vole, odlican si golman pratis igri izvanredno, samo malo josh kod tih mrtvih lopti da se malo bolje postavljash, doche I to abd.
asmir nije grijesio uopste nego je postavio tako visok standard da je sve ispod toga postalo razocarenje za navijace
Asmir je majstor , a kome se to ne sviđa neka gleda recimo šah ili možda bilijar pa na kraju krajeva Asmir brani gdje brani a vi komentatori gdje vi branite.
kako ba nije kriv za golove iz slobodnjaka?!?!?! postavio zivi zid, zalijepio se za svoju stativu i konta nema boga ronaldo da mu ga uvali preko zivog zida! ostavio frajer 6 metara praznog gola pa i mnogo slabiji izvodjac prekida bi mu ga zabio... drugi gol iz slobodnjaka ista stvar... da je kriv za poraz, nije, portugal nas je razbio, ali onaj prvi gol jednostavno NIJE SMIO PRIMITI!¨
kakvi su onda ostali ako je on medju najboljim
šesti
Begovic je bio ponajbolji pojedinac u toj nesretnoj utakmici! Sve pohvale Asmiru, a i Keno da je branio isto bi proso jer su bili jaci, sto jest jest!!
begovic je najbolji gloman sto je bosna ikad imala, za 6 golova u portugalu je kriva cjela ekipa jer je igrala bez srca, moze dzeko pricat sta hoce ali nisu se ni 10% zrtvovali za BiH
@samo tacno jaro, samo da popravi stanje, kad je slobodni udarac, da stoji vise u sredini gola nego kod stative, samo da jos to popravi i nema problema sa Begovicem!
Svi zaboravise sta je Begovic branio u Francuskoj
1. ovaj tekst je izmisljen 2.Begovic i Spahic su krivi za drugi gol- Spahic nije na vrijeme izasao u blok, Begovic bio nespreman za \'iznenadni\' sut