Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni jedan od odvratnijih likova u fudbalu i on će ih izmusti do zadnjeg feninga što je i razumljivo. Sami su krivi što su mu dali takav ugovor. Možda arapi tako nauče lekciju
Ovaj Neymar je najveća prevara modernog nogometa.Najplaćeniji klaun na svijetu..
Zanimljivo ga je gledati, produzava mu se ugovor jer ima ime, a da je igrac koji je zeljan osvajanja i pobjedjivanja, nije. Ako promasi 1-2 sanse, za njega je utakmica gotova. Radije bi u klub doveo Ronalda sa 37 nego Neymara, ali vidi se da samo rade s parama, PSG je smece od kluba, od kako je Ibra otisao nije vise to to.
A kako je meni nejasan ovaj lik , po cemu je on tolilo skup i dobar , bezveznjak majke mi moje . Koja je budala dala tolike oare za njega , iskreno ispod prosjeka , malo dribla i bezveze .
OvaJ PSG pravi majstorske ugovore.
Pa ko je lud ispustiti zlatnu koku iz ruke. Ne trudis se, a pare sipaju. Glupi arapi.
Ma kakav Neymar? prevara decenije. Suarez, Lewandowski, Džeko, Benzema i da ne nabrajam još 100 drugih, svi su bolji od njega. Pamti će se po valjanju na terenu a ne po igri. Manekenčić, instagram fudbaler.
Tako ce vam i Mbappe zabit
Da li vas nejmar nervira lajk da dislajk ne
Treba neimara dovesti u FK Baton da grije klupu za 5KM premija po utakmici