Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2 220 000 dresova trebaju prodati po 100evra i eto... a najveci klubovi MU i RM prodaju godisnje oko 1.4 miliona dresova... Bayern oko 880 000... a PSG nije ni u top 10 tako da potrajace to...da gledamo samo da njegov kupuju..
a povecanje broja gledalaca? i nesumnjivo da je ovim potezom PSG napravio najbolji moguci posao, kako za sam klub, tako i za citavu francusku ligu
@za.igranje.74 ne znam koliku u posjecenost imali prosle sezone po mecu..kontam da bi trebalo biti puno za grad od 10 miliona ljudi..
2 200 000 dresova trebaju prodati po cijeni od 100evra da izbiju transfer Pariz ima 10miliona ljudi ...neka sad svaki cetvrti uzme i eto..ali nece naravno..ali ima i iz drugih mjesta ljudi..
221 milion to go :D
Znali su oni da im nece biti skup transfer jer ce se brzo isplatit
Sta li sad ibra konta..
@korisnik3107 i on je opalio lude arape dobro, jos dere malo amere, a pred penziju u italiju da odmori
Prilikom kupovine svamog Neymarovog dresa trebalo bi ispostaviti i taksu za sanaciju GRAS-a.
puno 100 eura za dres,ne bi da je zajko zeba
et, ako nastavi ovakvim tempom godinu dana, onda će se isplatit