Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pjanić je za Modrića doktor i to tvrdim.. Onaj kepec najbolji na svijetu po meni je najveća provala odkad pratim fudbal, a to je vec 25 + godina.... Eh sad u PSG ako nije šuplja je realna opcija, trebalo bi da osvoji rutina Francusko prvenstvo, za sve ostalo kakvi prvo trenera mjenjati, i jos neke potrošene igrače.. Ali za početak dobro su počeli ako je istina za Mireta
Toni legendo ja sam navijao za Hrvate na svjetskom jesam Sarajlija, ali sam bio uz susjede.. Ali samo govorim činjenicu nije da branim ili da vrijedjam... Mali je igrac Luka Modric i ev ove sezone se to pokazuje to je samo činjenica.. Zidan je ev vec svoje pokazao isto kako se vratio bez Ronalda nije pobjede kako.treba ostvario najgora sezona u zadnjih 20 godina.. Toliko o Modricu, Zidanu, Realu... Pozdrav i ja ne vridjam njkog
@miroljubivo obalis nam liniju suneta
Vedo,Pjanic Dzemo imallll jaciii nekoooooooo
Kozojeb moze samo nosat torbu nasem Zmaju Pjanicu
100 mill eura za našeg Mireta.?! Bravo mali! Zaslužio napornim radom i trudom💕👍
Nažalost Juventus će vjerovatno prihvatiti ako je ovo istina, ali opet nažalost, jer prelaskom u PSG Pjanić se spušta 3 ljestvice kvalitetom šampionata i teško da opet ode u neki još bolji klub od Juventusa.
Ma neka te pjanke u Juventusu. Nema potrebe da igras sa onim curicama kao Neymar.
Kakvi komentari na sportskoj temi. KLIX je sigurno ponosan i zadovoljno trlja ruke. KLIX sigurno snosi odredjen procenat krivnje za ovakvu medjunacionalnu mrznju u BiH, jer ovo sto procitas na KLIXu ne mozes ni na jednom portalu u regiji. Svi imaju neke filtere i banove, samo ovdje ne.
Ko ga god dovede, prevarit se nece. Jedan od najboljih veznjaka svijeta zadnjih par godina
naravno da jeste kako je samo mesoju uzimao loptu i iniesti bez faula kad se sjetim . mislim da je na toj utakmici mesiju ukro 3 lopte a iniesti 2. odigro vrhunski.
Uu brate ponuda stoljeća,moraju ovo iz uprave mi mentalno prihvatiti.Realno Pjanić vrijedi max. 50mil €.Navijač sam Juvea i pratim ga otkad je došao,ne mogu izdvojiti 5 partija da je bio odličan.On ima talenat i sve ali jednostavno ne želi da igra..
@RockyBalboa99 Pjanic skoro uvijek najbolje ocjenjen, ali eto valjda oni ne znaju a ti znas. Pismen nisi to je ocito, ali da se razumijes u nogomet, razumijes hahahahahahahaha
opet neki dobijaju srcane udare od zavisti , pa nemojte ljudi pobogu vam bilo cuvajte srce trebace vam i posle Pjanica a on je teski milioner sa PSG a i bez njih
NE IDI U KUPUS LIGU, SA NJIMA NECES OSVOJITI NISTA OSIM KUPUS LIGE FRANCUSKE...LIGA PRVAKA NIKAD
Pokatoliceni srbo Modric, ne vrijedi ni lijeve kopacke Pjanica. Za njega je Pjanic Maestro. Najveca bruka u istoriji dodjeljivanja Zlatne lopte, je kupovina iste za kljunara od strane Pereza.
100 miliona, pa dobro, prosjecan bosanac 😜
Jel to Juve odustaje od borbe za LP?