Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Životna greška odlazak iz Barce. Mogao je biti jedan velikan i legenda kluba, sada nije ništa vise nego ponovljen Figo slučaj.
On velikan kluba? Nisu ga ni tamo htjeli više
Čovjek samo ove sezone u 20 nastupa (Ligue 1 i Liga Prvaka) ima 13 golova i 13 asistencija, i on kao nije dobar i žele ga van kluba. Koje izmišljotine.
Samo? Ne vrijedi ni pet kako igra
Ne osvaja se LP na nacin da sve pokupujes, jer stvoris rivalitet i nezdravu konkurenciju, punu sujeta
Klix opet ful proašaj u vezi transfera
Nije trebao da ode u FRA za pocetak, najdosadnija liga. Ako vec hoces promjenu idi u Englesku, jaci je Fulham nego tamo Lyon ili neki jaci klub. Nijedna liga se ne moze mjerit s engleskom. Veliki talenat, cjelokupno odlican ali nema disciplinu, ima problem e egom. Kao takav rijetko gdje ce se uklopit, ovako gledajuci kao igrac bi dobro dosao Arsenalu ali po ponasanju i postivanju autoriteta i obaveza, sumnjam da moze igdje u Englesku.
100% vece govno i od ronalda
totalno pretplaćen fudbaler, zarada preko 100 miliona po sezoni a nije ni do šljanka mesiju i ronaldu po učinku na terenu
Treba ga u Želju, pa da i Želji osvane.
Evo čujem jedan klub iz D. VAKUFA zainteresovan za njega..
Cak je i za njih puno placati svu trojicu, a realno Neymar je visak, moze se neko i za manje pare valjati po terenu
Igračina, al da voli partijat voli.
on je igracina voljeli ga ili ne, neka druga prica stoji iza ovog, u suprotnom nisu dobri sa glavom
igracina, trolajte vi, nista mbape nije bolji od njeg al eto
Igracina jeste, ali porediti ga sa Mbapeom, nije bas realno.
Mbappe hoce da ga proda
SAMO 50 miliona... eto u sta se fudbal pretvorio.. cisto pranje novca