Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolje da su ostavil teveza i tusnuli aguera... i jedan i drugi su sebicni ali je tevez i veliki majstor mora se priznati.
nek nose i aguera sa sobom...onako pride!
Kakav promasaj PSG-a
Dali bi volio na kraju mjeseca svoj deparac ili kucni budet popraviti sa 100KM ako radis 2 puta po 10 minuta svaki dan? Moze se zaraditi i puno vise ako se izdvoji vise vremena. www.people-string-balkan.blogspot.com
pa kako ce aguero prodat,kad on drzi klub u vrhu..da nije njegovi pogodaka i assistencija citiy bi bio prosjecni klub
a zasto nema nijednog clanka da pise da balkanski gigant dinamo zagreb trenutno boravi u hercegovini (medjugorju)
Aguero nek bude gratis ! ! !
zamisli kakav je meljo kad nemoze fk.torpedo na virslama pobijediti
Bodro.Odin. J e b o t e B oG vise dosadna !
Jeste se vala usmrdili sa Tevezom, ne zna ni on gdje će, imate i pametnijih stvari za objaviti.. Nešto pozitivno iz lijepe i nezavisne nam domovine Bosne i Hercegovine.
BRACO PO BOJI NAJDRAZEG NAM FK TORPEDO JA UVIJEK KUKAM DA SU OTJERALI MIRZU KOJI NIJE NISTA URADIO KAO I ONI PRETHODNICI ALI I ONI KASNIJE. DOSADAN SAM SVIMA NA PORTALU JER IZGLEDA NIKO NE NAVIJA ZA FK TORPEDO JEDINI KOJI ME RAZUMIJE JE P.I.P.O REKAO MI JE POSLATI PAKET VIRSLI I REDOVNO KUKAM AL NIKO ME NE SLUSA ISTI SAM SRBI SVI SU KRIVI OSIM NJIH P.I.P.O GDJE SU TE VIRSLE GLADAN SAM I SPAKJU IH U ONU KESU OD DRESOVA FK TORPEDA STA NAM RADE BRACO PO BOJI PA VI NEMOJTE MENE SLUSATI SVE SU TO BORDO NEPRIJATELJI FK TORPEDA NE JEDU VIRSLE OVAKO VEC HOCE BRAJLOVICA ILI LIJANOVICA DA SE MINISTRU UVUKU U PAKAS JA SAM PATRIOTA OSTAJEM PRI OVAKO VIRSLAMA SAMO JOS DA ME P.I.P.O SNABDIJE DOVOLJNOM KOLICINOM
BON BON BON BON