Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj Pjanic nije kalibra Loke Modrica i Rakitica .. pojma nemas o Fudbalu samo to ti mogu reci .. A u vezi prelaska u PSG to zaboravite jer Bayern hoce Pjanica A Bajern je jaci i od PSG-a i Reala.. a ko nevjeruje nek gleda Ligu Sampiona .. pa ce vidjet ko ce je ove Godine uzet..
@OPELCORSA1tocka7DTI Dugogodišnje majstorije Salihamidžića u dresu Bayerna ne pamtiš, ili još nisi bio rođen tada?
još malo biće Pjanić prelazi cestu..
Sta bi sa onim da ode u Real na razgovor, odmah, iste sekunde, e moji novinari, vi vise vrsite obmane nad narodom nego ovi politicari. Uglavnom niste toliko ni vazni. SRETNO MIRE, ZASLUZIO SI !
Od svih mogucih solucija, najvise vjerujem da ce preci (ako ikako napusti Romu) u PSG. Nazalost je ekipa bez perspektive, isto kao i City, koji je ove sezone nekako uspio do polufinala. Jos ako im ode Zlatan, nema od njih nista. Skupina dobrih igraca, koji ne cine ekipu...
@pisamcmakira e jesi glup u p.m.
Najljepse vas molim da prestanete vise sa ovim naslovima:Pjanic prelazi u...Ne postoji klub iz lige petice u koji Pjanic nije presao.Neka vasa sportska redakcija procita ono sto je objavila u zadnjih par mjeseci!Nama koji citamo vase objave ovo je stvarno previse.Pozz