Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
doslo i zeljinih 5 minuta u šest godina... hahahaha.... po tome se vidi koliko su strumfovi mali....hahaha
NAPOMENA: KUP-KUP , KUP JE NAŠ!!!
@@11111111 ma djaba vam pitari, da vam je stadion ko dva Nou Kampa kad vas nema ko doci gledat.
jao gledam ove komentare i kako je krivo ovim jadnicima pitarima što je Sarajevo nižerazredna ekipa, za razliku od najtrofejnijeg i najboljeg bh kluba! Njjači smo! hahahahhahah Da sam pitar ja, ne bi imo sna, ne bi spavo ja, zbog tog Žeeeljeeee! ŠAMPIONI!!!
MORA BITI KADA NA STADION MOZE STATI SAMO PAR HILJADA LJUDI JADNO I PATETICNO
I.d.u... č.e.t.i.r.i... p.i.t.a.r.a,... .j.e.d.a.n... s.a.n.j.a... t.i.t.u.l.u..,... d.r.u.g.i ...k.u.p., ...t.r.e.ć.i ...E.u.r.o.p.u...,... a... č.e.t.v.r.t.i... da... n.a.v.i.j.a... z.a... Ž.e.l.j.u.... MI SMO ZELJINI , DZEKO JE NAS!
Šalalalalala Željezničar!!!! Svi na jug!!!
Kako se na spanskom kaze Zeljo? Barca. :)
ZAŠTO KING KONG NAVIJA ZA SARAJEVO ? ZATO ŠTO JE MAJMUN !!!!! POZDRAV SVIM MANIJACIMA SVI VEČERAS U DOLINU ĆUPOVA
ČESTITAO BIH KLUBU KOJI SE NEIZMJERNO VOLI DUPLU KRUNU I POŽELIO DOGODINE BAR JEDNU ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI
Legli Želji pare ove godine ,nebi ni 10 .mjesta vidili
Ako Bog da.
a u koliko sati sarajevo igra?
zašto upitnik na kraju naslova
Pod jedan bez obzira koliko je karta na Grbavicu če doći oko 15 000 navijača tako da ti ne trebaš da brineš o cijeni karata. Pod dva hallo prijatelju ovo je finale kupa i cijena karte je na nivou događaja. Pod tri ko je ovdje kompleksaš vidi se po tome kakve komentare daje i to zavidne da ne povjeruješ. Pod četiri za BH uslove ovo i jeste BARCELONA