Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ dino: piz_do ljigava- ako znas da vrijedis i da si kvalitet- to se dokaze na terenu a ne po novinama liz_ati dupe uli henesu.
za jeremy-a mozda da im se oduzi za to sto su odlucili za njega uloziti 35mil eura? ili zato sto ce ubuduce igrati svake sezone u LS? ali ti si izgleda pametno g.ovanc.e pa znas sve bolje
boli me spolni organ za ovim
pa i ovi drugi su dali po 2 gola, so je gomez poseban? jes vam usrano ovo za unosenje sifri
ljigo ljigavi. izjavio : \"zelim da se bayernu oduzim\". za sta da im se oduzi? u klubu nije ni 2 mjeseca. vec je postao tipicno bayern-GOV_NO.