Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tanko ime sine
sad ovo ljeto novih 500 miliona za transfere i ispadanje u osmini finala LP.
Zanimljivo je kako se uhljebljuju ovi treneri.Jučer Mancini , koji je još i uspješan za ovog.Šta ovaj ima u menadzerskoj karijeri ? Jedan kup sa Dortmundom uzeo.Da je bar bio neki igrač pa da kažeš eto na ime uzeo posao nego imao poluamatersku karijeru koju je zavrsio s 25 zbog koljena.I onda dobije da vodi takvu jednu ekipu u koju je spiskano pola milijarde najmanje.
Pare vrte gdje burgija neće
S konja na magarca. Emery i Tuchel su dva skoro ista tipa trenera, samo što je ovaj prvi uspješniji. Nece ni ovaj Tuchel imati autoritet u svlačionici, jer se Neymar sve pita, tako da ce ste ista prica ponoviti i sledece sezone, polufinale plafon. U onoj ligi farmera nek se zadovolje Ligom i onim silnim kupovima gdje igraju protiv trećeligaša.. :)
Emery je trenerčina za ovog i naosvajao se trofeja za razliku od ovog.
Smijem u život da oni i City nikada neće ništa napraviti u Europi. Oni su bogati ali ne veliki klubovi. Veličina se ne kupuje. Nikada, ali nikada neće biti kao Real,Barca,United, Juve, Bayern itd.
@OlovnaKisa Dovedi Rangers u bilo koju od Liga 5ice, da odma ispadnu.. :)