Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poljaci su igrali dobro, imaju odlican i uigran tim na celu sa zvijezdom Lewandowskim...nece biti iznenadzenje ako odu daleko.
Sranje od Evrpskog prevestva, kakvesu Repreztacije doveli da igraju fudbal.
Ja Safetu nikad halalit necu!
Ne mogu vjerovati da su nas ovi levati izbacili u baražu...
Irska A ne Sjeverna Irska 😂
Pardon nije ova Irska...
Fakat gledam ovu utakmicu i nemogu vjerovati ko sve igra na prvenstvu. S. Irska nista nije slabija od R.Irske koja nas je izbacila, e jesmo suftovi.
JADNA BOSNO OD KOGA TI IZGUBI U BARAZU BITNO JE DA DZEKO PALAMUDA PO DUBROVNIKU
od rep.Irske a ne od Sjev.Irske
@m1rnes ISTO TI JE TO JARO MOJ DZEKO OPET PALAMUDA PO DUBROVNIKU ZALOSTNO JE GLEDATI EURO BEZ BOSNE KOJA JE CAK SA REZERVNIM SASTAVOM POBIJEDILA I OSVOJILA KIRIN KUP
PRIKAŽI ODGOVORE (2)