Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRUKA OD KLUBA CUJ ZVIJEZDA STANISICI PRVI A SLOGA DOBOJ RUDAR PRIJEDOR ITD SRAMOTA
Zvijezda iz stanisica stoji financijski bolje 100 puta od svih , kupili su stadion u Ugljeviku sredili ga imaju dobru ekipu iduce godine ce vjerovatno u premijer ligu.
Tekstilac hahahhaahha......... SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji....
Bošnje ne shvaćaju da pare igraju danas i da će pare odvest Slogu i Zvijezdu09 u premier ligu. Oni žive u doba kad je Velež bio nešto. Od stare slave se ne zivi.
@ASas Bošnje to shvataju ali ne shvataju Granice u glavama i na kartama.
Ovo jeste kukuruz liga ali gospodo iz Federacije i vasa je kukuruz liga. Rugao se slijepac slijepcu.
@Korisnik95 O kugo grdna, zar od ranog jutra posten svijet smaras?
@Korisnik95 Kada su zemlju cistili od smrada ka sto si ti. 😘
Ja' rinake i lige! Ziku im grba!
Zasto ne napraviti BiH Champions League?? Pobjednici Federation of Bosnia & Hercegovina, Brčko districta i RS League 😂😂😂😂 Ja i zaboravih na All Star Game. Bem ti koziju ligu i banana drzavu.
Naprijed Tekstilac!