Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slobooodaaa
veliki hrvatski stručnjak vodi slobodu gdje pripada među elitu bravo tuzlaci
Ćiro majstore fukare su uz tebe!
Bravo za Slobodu, velika ekipa zasluzuje biti i vrhu BH nogometa.
Ćiro, pederu, to što vodiš Slobodu ka Premier ligi svaka čast, ipak pitao bih te da li si se otrijeznio nakon one SRAMNE ponude DoDicku da mu vodiš GENOCIDNU kao selektor, e, za tu izjavu te nabije Kačavenda na svoj ponos.
ne miješaj sport i politiku
Tuzlaci nikad nece zaboraviti Zelji sto su u zadnjem kolu prosle sezone pustili na najbezobrazniji moguci nacin Slaviji da pobijedi i time poslali Slobodu nezasluzeno u drugu ligu
vraća im se trostruko
Pa da je FK Sloboda bila dovoljno dobra onda bi i ostala u najvišem rangu takmičenja. Lopta je okrugla i svako može da izgubi, samo vidim da ti to ne možeš nekim ljudima dokazati. Čuj nije zaslužila ispasti !? Pa ako želiš igrati u najvišem rangu onda moraš biti spreman i na takve stvari !
PRIKAŽI ODGOVORE (4)